Etusivu » Hyvinvointi » ”Hyvät ruokailutottumukset eivät vanhene”
Sponsoroitu

Suomalaisten arkea vuodesta 2017 asti helpottaneen Ruokaboksin palvelualue kattaa jo kaikki Suomen suurimmat kaupungit ja monet niiden kehyskunnista. Valmiiksi suunnitellut reseptit sekä tuoreet ja kotiovelle asti toimitetut raaka-aineet monipuolistavat kaikenikäisten ja kaikenkokoisten perhekuntien ruoanlaittoa.

– Ruokaboksin ajatuksena on auttaa suomalaisia syömään helpolla ja hyvin. Kun joku muu miettii reseptit, kokoaa raaka-aineet ja toimittaa ne kotiovelle, arkiruokailu on helppoa. Kiitos mahtavan kokkitiimimme, ruoka on taatusti monipuolista ja maistuvaa, Ruokaboksin markkinointipäällikkö Maia Söderlund kertoo.

Ruokaboksi palvelee kaikenikäisiä ihmisiä, yksin asuvista suurperheisiin, ympäri Suomea.

– Ruokaboksin voi valita 1–3 hengelle tai 4–6 hengelle. Boksien toimitusalue on jo varsin laaja ja tällä hetkellä sen voi tilata maanantaiksi kotiovelle pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien lisäksi muun muassa Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Lahdessa, Kouvolassa, Mikkelissä, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja monissa niiden lähikunnissa, Söderlund kertoo.

Nopeasti valmista

Nopeus ja helppous ovat Maia Söderlundin mukaan Ruokaboksin suurimpia menestystekijöitä. Korona-aikana Ruokaboksia on hyödynnetty muun muassa nopeasti valmistuvien arkilounaiden valmistukseen sekä uusien reseptien opetteluun.

– Ruokaboksin reseptien mukainen ruoanvalmistus on helppoa ja vaivatonta. Ohjeet ovat niin selkeitä, että niiden avulla niin teinit kuin ikäihmiset suoriutuvat ruoanvalmistuksesta. Asiakaspalautteiden mukaan monilla kasvisten syönti on lisääntynyt ja kokkailuun on löytynyt uutta inspiraatiota, kun reseptejä ja raaka-aineita ei tarvitse miettiä itse, Söderlund kertoo.

Ruokaboksit myös monipuolistavat ruoanlaittoa, sillä monet perheet ja etenkin yksinasuvat ikäihmiset syövät pitkälti samoja ruokia viikosta toiseen.

– Ruokaboksin arkiruoat ovat terveellisiä ja monipuolisia, ja sisältävät kaikkia ravintoaineita tarkasti mietittyinä ateriakokonaisuuksina. Hyvät ja terveelliset ruokailutottumukset eivät vanhene ja ne ovat yhtä tärkeitä kaikenikäisille, Söderlund painottaa.

Enemmän kasviksia

Ruokaboksin reseptit ovat keittiömestari Jussi Purasen käsialaa. Hän suunnittelee Ruokaboksi originalin lisäksi reseptit myös Muksuboksiin ja Vegeboksiin.

– Kaikki reseptimme valmistetaan ja testataan koekeittiössä ennen kuin ne hyväksytään bokseihin. Aina kun mahdollista, suosimme lähellä tuotettuja ja kotimaisia raaka-aineita. Tuoreet raaka-aineet toimitetaan asiakkaille kierrätettäviin kylmäpakkauksiin pakattuna, Söderlund jatkaa.

Monet Ruokaboksin asiakkaista ovat kertoneet kokeilleensa ensimmäistä kertaa vihanneksia, kuten fenkolia tai kesäkurpitsaa.

– Tuntuu mukavalta tietää, että palvelun myötä ihmiset saavat uusia ruokailukokemuksia. Tarjoamme asiakkaillemme mielellämme viikoittain myös uusia raaka-aineita. Esimerkiksi hiljattain boksissa olleessa, monille tutussa pastareseptissä, kana oli korvattu tofulla.

Asiakaspalautteiden mukaan kokkailuun on löytynyt uutta inspiraatiota, kun reseptejä ja raaka-aineita ei tarvitse miettiä itse.

Ruokaboksin voi tilata suoraan netistä, jossa voi myös tutustua eri boksivaihtoehtoihin ja tilata niistä mieluisimman. Vaihtoehtoisesti Ruokaboksin voi tilata myös asiakaspalvelun kautta. Valmiiksi mietittyjen arki-illallisten raaka-aineet toimitetaan kotiovelle joka maanantai.

– Monet asiakkaamme ovat sanoneet, että on ihanaa, kun ei tarvitse lähteä nälkäisenä kauppaan pyörimään ja miettimään, että mitähän tänään syötäisiin. Ruokaboksi tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun arjen ruokailuun ja tuo kotona syömiseen uusia ideoita, Söderlund summaa.

Kiinnostaisiko Ruokaboksin
kokeilu? 

Next article