Etusivu » Harvinaiset sairaudet » Lievitä kipua tehokkaasti ja turvallisesti, lääkkeettä
Sponsoroitu

Laserterapia vahvistaa solujen omaa toimintaa, jolloin kudos elpyy, uudistuu ja vahvistuu. Laserterapian on kliinisesti tutkittu lievittävän mm. nivelrikon, fibromyalgian, CRPS:n ja TMD:n kipuja sekä nopeuttavan jo kroonistuneidenkin haavojen paranemista. Suomessa B-Cure Laser -kotihoitolaitteella apua saavat jo tuhannet kivusta kärsivät.

Oulun kaupungin kuntoutuspalvelujen fysiatrian yksikkö on jo vuosia käyttänyt B-Cure Laseria yhtenä lääkkeettömänä kivunhoitoterapiana.

– Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Vahvojen opiaattien käytön ongelmiin liittyvät potilaalla myös niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski. Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen, kertoo fysiatri Timo Pehkonen.

– Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa, jatkaa Pehkonen.

Koska B-Cure Laserin teho perustuu kudoksen ja solujen oman toiminnan parantamiseen, saadaan parhaat tulokset kuurinomaisella hoidolla. Siinä missä tehokkaammilla ammattilaismalleilla hoidetaan 2–3 kertaa viikossa, kotikäyttölaitteilla kotona tehtävä päivittäinen hoito takaa tasaisen ja tuloksellisen hoidon. Hoidon vaikutuksen tuntee muutaman hoitokerran jälkeen, kudoksen kunnosta riippuen.

Käyttäjät kiittävät

B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja valittu Suomessa vuoden 2022 terveyslaitteeksi. Maahantuojan nettisivuilla julkaisemat aidot käyttäjäkokemukset kertovat terapian monipuolisuudesta.

Sivustoilla voi lukea muun muassa miten; Leena Ruonala on selättänyt vuosia kestäneen 5 välilevyn pullistuman aiheuttamia kipuja, Anna Saloranta on taistellut whipsplash-vamman aiheuttamien niskakipujen kanssa ja Raija Kallion sormien nivelrikkokivut hellittivät. Iida Oksanen sai B-Cure Laserilla kasvojen alueen hermokivut hallintaan, Pertti Kitti apua jalkaterien polyneuropatiaan ja Jussi Murtomäki löysi vihdoin avun niska-hartia-alueen hermokipuihin. Riitta Pehkonen taas pääsi eroon vuosia vaivanneesta iskiaskivusta.

Sivustolta löytyvässä blogissa myös ammattilaiset kertovat, kuinka he hyödyntävät B-Cure Laseria työssään.

Turvallinen ja edullinen kotikäytössä

Kotikäyttöön suunnitellut B-Cure -laserlaitteet ovat helppokäyttöisiä, turvallisia, ja koko perheen käyttöön sopivia. Koska laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, jää muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi vain muutama eurosentti. Laitteen voi myös vuokrata kuukaudeksi kokeiluun.

Terapialla ei ole kontraindikaatioita, eikä yliannostusvaaraa. Sillä ei kuitenkaan tule hoitaa silmiä, kasvaimia tai raskaana olevan vatsanseutua. B-Cure Laser on Suomessa käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, fysioterapeuteilla ja jo tuhansissa kotitalouksissa.

B-Cure Laser (808 nm)

Laserterapia (LLLT) stimuloi kudosta solutasolla parantaen sen omaa toiminta- ja uudistumiskykyä. Se vaikuttaa verenkiertoon, aineenvaihduntaan, sekä kehon endorfiinituotantoon lievittäen kipua. Laser lisää elimistössä myös kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, joita keho tarvitsee kudosvaurioiden korjaamiseksi.

Muistilista B-Cure Laserin käyttöön

1. Käynnistä
2. Säädä hoitoaika
3. Hoida 6 minuuttia
4. Paraneminen alkaa!Lisätietoja, aitoja käyttäjäkokemuksia, kliinisiä tutkimuksia sekä nettikauppa!

Next article