Etusivu » Näkö ja kuulo » Kuule keskustelut paremmin hälyssä
Sponsoroitu

Kuulokojeiden uusi teknologia pystyy tunnistamaan useamman eri keskustelijan jopa hälyssä.

Keskustelut ovat olennainen osa arkeamme, kun kommunikoimme muiden ihmisten kanssa. Keskustelut ovat dynaamisia, vaihtelevia, eloisia ja ne kehittyvät koko ajan.

Signia Integrated Xperience -kuulokojeiden uuden reaaliaikaisen keskustelun parannus -teknologian avulla kuulokojeet pystyvät ensimmäistä kertaa seuraamaan ja vahvistamaan useampaa keskustelijaa. Kuulokojeet mukautuvat nopeasti vaihtuvaan äänimaailmaan keräämällä 192.000 datapistettä ja päivittämällä äänimaailmaan 1000 kertaa sekunnissa.

Tämän ansiosta kuulokojeet pystyvät tunnistamaan eri keskustelijat, heidän sijainnin, etäisyyden ja keskustelun äänitason, dynamiikan sekä hälyn tason ja erottelemaan ne toisistaan tarjoten parhaan mahdollisen kuuluvuuden keskusteluille jopa hälyssä.

Käytä huoletta ja yhdistä vaivatta

Uudet kuulokojeet ovat Android- ja iPhone-yhteensopivia. Kuulokojeissa on Bluetooth-yhteys, mikä mahdollistaa puhelut sekä musiikin ja äänikirjojen kuuntelun suoraan kuulokojeista.

Ladattavuus on tätä päivää. Sen myötä kuulokojeet ovat langattomasti ladattavat ja ne kestävät täydellä latauksella huoletta aamusta iltaan.

Kuuletko sinä kunnolla?

Puheesta katoavat ensimmäisenä konsonantit, kun kuulo alkaa heikentyä 50 vuoden korvilla. Kuuleminen ja keskustelun seuraaminen ei ole helppoa, kun moni puhuu samanaikaisesti tai kun on liikaa taustahälyä.

Usein kuulontutkimukseen hakeutumista lykätään liian pitkään. Jos yllä kuvattu tilanne on tuttu, tällöin on hyvä hakeutua kuulontarkistukseen, joka on helppo ja nopea tapa varmistaa kuulemisen taso.

Varaa aika ilmaiseen kuulontarkistukseen ja tule kokeilemaan uusia kuulokojeita

Next article