Skip to main content
Etusivu » Hyvinvointi » Terveenä elämä maistuu hyvältä – Terveysloma, jollaista et Suomesta löydä!
Sponsoroitu

Terviksessä meillä on tarjolla sellainen palvelukokonaisuus, jollaista Suomessa­ ei ole. Kutsumme sitä Terveyslomaksi. Terveysloma on erinomainen hoitomuoto, kun haluat lievitystä ääreishermoston sairauksiin ja vammohin, hengitysteiden sairauksiin, ihotauiteihin, sydän- ja verisuonitauteihin sekä sairauksiin, joista aiheutuu liikkuvuus- ja liikkumishäiriöitä.

Kylpylähoitojen tarkoituksena on ennaltaehkäistä sairauksia, pidentää kroonisten sairauksien remissiovaihetta sekä säilyttää ja parantaa työ- ja toimintakykyä. Kaikki kylpylähoidoissa käytettävät hoitomenetelmät ovat todistetusti tuloksellisia ja niitä antavat vain koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Mikä tekee lomasta terveysloman?

Terveyslomalla keskitytään terveysongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon lääkärin laatiman henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaisesti. Terveysloma aloitetaan aina lääkärintarkastuksella, jonka perusteella kullekin asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Tervis-kylpylässä työskentelevät lääkärit puhuvat suomea ja ovat kuntouttavan lääketieteen erikoislääkäreitä tai lääkäreitä, joilla on pitkäaikainen kokemus kylpylä-hoitoalalta. Nykyaikaisessa kylpylähoidossa käytetään perinteisiä hoitomenetelmiä ja modernin teknologian tarjoamia mahdollisuuksia yhdessä.

Terviksen terveyskylpyläloma sisältääkin sekä luonnonmukaisia hoitoja että erilaisia lääketieteellisiä ja fysikaalisia hoitoja. Säännöllinen päivärytmi, liikunta ja ruokavalio lisäävät hyvinvointia. Sairauksien ennaltaehkäisemiseksi hoitokokonaisuuteen kuuluu myös elämäntapaneuvonta.

Tervis-kylpylähotelli on koko Viron suurin, modernein ja perinteikkäin kylpylä. Panostamme erityisesti asiakkaidemme hyvinvointiin, jotta jokainen meillä vietetty loma tekisi hyvää niin sieluille kuin kehoillekin.

Selkäni voi Terviksessä käynnin jälkeen paremmin. Käyn 4 kertaa vuodessa täällä terveyslomalla.

Markku, Mikkeli

Kannattaa tulla tutustumaan! Lääkärin vastaanotto on tärkeä, kun ei itse osaa valita oikeita hoitoja itselleen.

Sirkka-Liisa & Liisa

Olen astmaatikko ja erityisesti hieronnat, yrttikylvyt sekä suolahuone ja -sauna ovat sopivia minulle.

Reijo, Kuopio

Tutustu Tervis-kylpylään ja terveyslomiin

Next article