Skip to main content
Jenni Multisilta
Diabeteksen hoito

Tankotanssija Jenni Multisilta: ”Urheilu opetti huolehtimaan terveydestä”

Yrittäjänä ja kirjailijana työskentelevä Jenni Multisilta, 28, sai diabetesdiagnoosin keskellä myrskyisintä murrosikää. Aluksi hän kielsi koko sairauden olemassaolon ja kieltäytyi jyrkästi vanhempiensa tarjoamasta avusta.
Timo Eränkö
Tarinat

Timo Eränkö: Elämää sovussa diabeteksen kanssa

Sanoittaja, näyttelijä ja käsikirjoittaja Timo Eränkö tunnetaan Lapinlahden Linnut -yhtyeen perustajajäsenenä ja rohkeudestaan puhua vaikeistakin asioista ääneen.
Diabeteksen hoito

Hyvinvointialue – uhka ja mahdollisuus

Diabetesta sairastavalle hoito ja lääkkeet ovat elämää ylläpitäviä. Hyvä hoitotasapaino edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäisee lisäsairauksia. Hyvinvointialueet valmistelevat tällä hetkellä muutoksia hoidon ja siihen liittyvien palveluiden järjestämiseen – näillä muutoksilla tulee olemaan pitkäaikaisia vaikutuksia ihmisten arkeen. Diabetesta sairastaville hoitotarvikkeiden saatavuus on merkityksellisessä asemassa. Entisestä kuntakohtaisesta hoitotarvikejakelusta on osin siirrytty ja tullaan siirtymään hyvinvointialuekohtaisesti organisoituun … Continued
Diabeteksen hoito

Diabetespotilas voi itse vaikuttaa mahdollisiin liitännäissairauksiin

Diabetesta sairastavan elämäntavoilla on huomattava merkitys erilaisten ulkoisten riskitekijöiden näkökulmasta. 
Sponsoroitu

Teknologia helpottaa tyypin 1 diabetesta sairastavan elämää

Tyypin 1 diabeteksessa insuliinin saanti on välttämätöntä. Moni tekijä vaikuttaa siihen, miten diabeetikko pääsee tavoitearvoihin ja hyvään hoitotasapainoon.