Skip to main content
Astma

Vaikean astman diagnosoinnissa kehitettävää

Astma on yksi Suomen yleisimmistä kroonisista sairauksista, mutta monet sen oireet voivat johtua myös toiminnallisista hengityshäiriöistä.  
luonnonkosmetiikka
Allergiaystävälliset tuotteet

Luonnonkosmetiikan raaka-aineluetteloa on ilo lukea

Luonnonkosmetiikka-termin käyttöä ei valvota lakituvissa, vaan myös täysin synteettisesti valmistettua kosmetiikkaa voidaan kutsua luonnolliseksi. Viherpesun uhriksi joutumisen voi välttää käyttämällä sertifiointijärjestelmän sertifioimaa kosmetiikkaa.
Allergiat

Hoitamaton allerginen nuha lisää riskiä sairastua astmaan

Allergikon ei kannata karsastaa tehokasta lääkitystä, sillä se voi parantaa elämänlaatua ja jopa ennaltaehkäistä astmaa.
Allergia ja astma

Kesän must-have luonnonkosmetiikkatuotteet täydelliseen ihonhoitorutiiniin

1. Puhdistus MOSSA JUICY CLEAN PURIFYING CRÈME MOUSSE – Pehmeä, lian ja meikin tehokkaasti poistava puhdistusemulsio sisältää valkoherukan hedelmähappoa, joka syväpuhdistaa ihohuokoset ja jättää ihon kirkkaaksi. 2. Kasvovesi WHAMISA TONER DEEP RICH – Kulttimaineeseen noussut hoitovesi kasvoille takaa ihon syväkosteuden, joustavuuden ja heleyden. Hoitoveden teho piilee maksimaalisesti ihoa kosteuttavassa koostumuksessa, joka on valmistettu veden sijasta … Continued
Sponsoroitu

Metsä vanhin voitehista – Reino Nordin saa voimaa luonnon tehoaineista

Viherympäristöjen hyvää tekevät mikrobit tukevat vahvasti puolustusjärjestelmäämme. Muusikko ja näyttelijä Reino Nordin pääsee luonnon äärelle omassa kylpyhuoneessaan.