Kansallinen allergiaohjelma
Erityisruokavaliot
Kansallinen allergiaohjelma kannustaa eroon tarpeettomista ruokavalioista
– Vuonna 2008 alkanut kansallinen allergiaohjelma on ollut hyvin menestyksellinen, toteaa Filha ry:n asiantuntijalääkäri Erkka Valovirta.
Mert Otsamo
Allergiaystävälliset tuotteet
Mert Otsamo suosii luonnonmateriaaleja suunnittelijana ja kuluttajana
Suunnittelija Mert Otsamo tunnetaan upeista iltapuvuistaan, joihin hän valitsee materiaaliksi usein silkin sen monien hyvien ominaisuuksien vuoksi.
Aurinkosuojavoide
Auringolta suojautuminen
Suojele kaunista ihoasi auringon vaikutuksilta
Auringonvalo vanhentaa ihoa, koska ihoon tunkeutuessaan UV-säteet vapauttavat radikaaleja. Nämä radikaalit johtavat entsyymireaktioon, joka pilkkoo kollageenia. UV-säteet aiheuttavatkin valtaosan ihomme ikääntymismuutoksista, kuten rypyistä. Ne ovat myös tärkein ihosyöpien aiheuttaja, koska ne vaurioittavat ihon perimää. Samasta syystä joillekin auringonvalo aiheuttaa maksaläiskiä.
Allergiat
Johanna Pakonen: Keikkaelämä voi olla raadollista moniallergikolle
Moniallerginen laulaja Johanna Pakonen on jo vuosia peräänkuuluttanut muun muassa eri allergeenien ja ruokavalioiden sisällyttämistä kokkikoulutukseen. – Yhteen aikaan en uskaltanut syödä melkeinpä mitään muuta, kuin kummitätini tekemää porkkanalaatikkoa. Sitä minulla oli pakastin täynnä, laulaja Johanna Pakonen aloittaa. 
allerginen-nuha
Allerginen nuha
Allergista nuhaa ei tarvitse sietää
Allerginen nuha heikentää puolentoista miljoonan suomalaisen aikuisen elämänlaatua. Oireista on mahdollista päästä lähes tai kokonaan eroon, mutta silti suuri osa sietää oireita. Vuodesta toiseen. On olemassa monia keinoja hoitaa allergiaa ja parantaa allergiasta kärsivän elämänlaatua.