Skip to main content
Ravinto

4 askelta ravitsevampaan aamupalaan

Ravitsevien ruokien syöminen heti aamupalalla edistää terveyttä ja tarjoaa tarvittavan energian hyvien valintojen tekemiseen koko päivän ajaksi.
Henkinen hyvinvointi

Nooralotta Neziri: “Yleisurheilu on lajina tasapuolinen naisille ja miehille, mutta julkisuus ei”

Yleisurheilussa miesten ja naisten välillä ei ole palkkaeroja, koska kukaan ei maksa heille palkkaa. Urheilijat elävät valtion apurahoilla, jotka jaetaan edellisen vuoden tulosten mukaan. – Ei meillä ole vastakkainasettelua talousasioissa eikä muutenkaan. Sponsoreiden saanti taas voi olla naisille helpompaa, koska ”naisvoimasta” on markkinoinnissa hyötyä. Ja onhan meillä naisaitureilla hyvä pöhinä tällä hetkellä, aitajuoksija Nooralotta Neziri … Continued
Painonhallinta

Ruokakulttuurin muutos syynä suomalaisten lihavuuteen – ”Nykyään voi käytännössä syödä missä ja milloin vain”

Jo yli puolet suomalaisista on vähintään ylipainoisia ja viidennes aikuisista lihavia. Erityisen huolestuttavaa on se, että ylipainoisia lapsia ja nuoria on nykyisin 2–3 kertaa enemmän kuin 1980-luvulla.
Inspiraatio

Heidi Sohlberg: Kun terveys ei ole itsestäänselvyys

Sairastelu ja loukkaantumiset ovat pistäneet Heidi Sohlbergin kehon viime vuosina koville. Kun terveys ei ollutkaan itsestäänselvyys, fyysisen kunnon ylläpitämisen merkitys tuli entistä näkyvämmäksi.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Älä tingi ruoan monipuolisuudesta

Moni kuntoilija pohtii, saisiko lisäravinteilla lisää tehoja kunnon kohotukseen. Liikuntaravitsemuksen kouluttajan mukaan kuitenkin hyvin koostettu ruokavalio on kaiken a ja o.