Skip to main content
Etusivu » Hyvinvointi » ”Jokaisella ihmisellä on oikeus siistiin kotiin”
Sponsoroitu

Merli Jermolajev

palveluesimies,
Diferents Oy

Ria Amper

asiakaspalvelija,
Diferents Oy

Aina ei ole voimia siivota tai hektinen arki vie kaiken ajan. Auttaisiko sinua, jos joku muu siivoaisi puolestasi kotona tai läheisen luona?

– On ihana nähdä, miten asiakkaan arki helpottuu, kun käymme siivoamassa, asiakaspalvelija Ria Amper sanoo. Järjestelykin onnistuu ja yhdessä asiakkaan kanssa tavarat löytävät paikkansa. Tärkeää on, että asiakas pystyy turvallisesti liikkumaan kodissaan.

– Kunnioitamme aina asiakasta ja hänen kotiaan. Puhdas koti on meille yhtä iso ilo kuin asiakkaillemme, palveluesimies Merli Jermolajev hymyilee.

Maksuttomalla kartoituskäynnillä käydään läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet

Eniten Diferentsiltä tilataan ylläpitosiivouksia tavallisiin koteihin. Asiakkaana on niin lapsiperheitä kuin senioreitakin.

– Jos siivoustarve on tarkasti rajattu tuntimäärä tai ikkunoiden pesu, tulemme suoraan tilauksen jälkeen siivoamaan. Mutta tarpeen ollessa jatkuva ylläpitosiivous, raivaussiivous tai muuttosiivous, tulemme aina tekemään maksuttoman kartoituskäynnin, Jermolajev sanoo.

Kartoituskäynnillä selviää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden ohella asunnon siivottavuus, johon vaikuttaa esimerkiksi huonekalujen määrä.

– Pelkät neliöt eivät kerro, kuinka paljon aikaa siivoukseen kuluu. Kun siivous on määritelty oikein, asiakas saa haluamaansa laatua eikä tule pettymyksiä, Amper toteaa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille sydämenasia

Kotisiivousten lisäksi Diferentsiltä saa kodinhoitopalveluita. Silloin siivooja esimerkiksi vaihtaa lakanat ja vie roskat.

– Käymme myös muistisairaiden luona, eikä läheisillä aina ole mahdollisuutta olla paikalla. Läheinen voi kuitenkin tiedustella toimistoltamme, miten siivous sujui ja mikä oli läheisen vointi. Meiltä voi myös pyytää koosteen siivousmaksuista, jonka avulla on helppo tehdä veroilmoitukseen kotitalousvähennys, Amper kertoo.

Jos sosiaalihuollon kriteerit täyttyvät, palvelusopimuksen voi saada myös ilman arvonlisäveroa.

– Ydinarvomme on asiakkaiden auttaminen ja menemme heidän luokseen aina reippain mielin. Pidämme siivoojistamme hyvää huolta, joka säteilee asiakkaille korkeana siivouslaatuna, Jermolajev hymyilee.

Vapauta aikaasi muuhun ja anna kotisi siivous meille!

Next article