Arja Koriseva
Rintasyöpä
Arja Koriseva – monipuolinen kuningatar
Tavoitan Arjan matkalla Kuusamosta Ylläkselle. Käynnissä on jo useana vuonna toteutettu, tiivis Lappi-turnee, johon kuuluu niin salikonsertteja, kirkkokonsertteja kuin keikkoja lomakohteissakin, mikä mahdollistaa erilaisia ohjelmistoja.
isovanhemman-alkoholismi
Alkoholismi
Mummu ottaa vähän hyvää viiniä
Elämme aikaa, kun mummut moottoripyöräilevät, kuntonyrkkeilevät ja harrastavat viininmaistelua. Seitsemänkymmentä on uusi kolmekymmentä vuonna 2019. Mummut ovat koleita tyyppejä. Lapsenlapset ihailevat mummojaan, jotka keulivat prätkillään kuntonyrkkeilyyn. Vanhemmat päästävät silti harvoin lapsiaan mummun prätkän kyytiin tai nyrkkeilysalille harjoitusvastustajaksi, vaikka mummu olisi kuinka turvallinen ja pullantuoksuinen niin kuin mummut yleensä ovat. Prätkämummuihin luotetaan lapsenvahteina, kunhan eivät ajeluta … Continued
Rokotukset
Kolmoisvirusepidemia aiheuttaa vakavan taudin riskin yli 65-vuotiaille
Tärkein ennaltaehkäisevä suojautumiskeino influenssaan, koronaan, RSV-tautiin sekä pneumokokkiin on rokottautuminen.
Hoitotyön tulevaisuus
Palveluasumisella turvaa ja laatua elämään
Parhaimmillaan oikein mitoitettu palveluasuminen tarjoaa kuhunkin elämäntilanteeseen parhaan mahdollisen tuen ja elämänhallinnan. Ennakoimista tarvitaan kuitenkin jo kuntatasolla.
Digiseniorit
Teknologia kaveriksi seniorille
Teknologialla nähdään tulevaisuudessa entistä tärkeämpi rooli ikääntyvän väestön terveyden ja itsenäisen arjen tukemisessa.