Skip to main content
Erityisruokavaliot

Raskausajan ruokavalio sopii myös raskausajan ulkopuolelle

Moni osaa jo odottaa, että raskausaikana ruokavalio muuttuu. Alkoholi tiputetaan pois, ja ruokavalioon aletaan kiinnittää enemmän huomiota. Raskausaika onkin mainio aika laittaa koko perheen ruokailutottumukset uuteen uskoon loppuelämäksi.
Isyys

Miltä näyttää perhebloggaajan arki? – 3 tunnettua bloggaajaa kertovat

Pätkäöitä, taaperoiden metkuja, tasapainottelua työkiireiden ja perhe-elämän välillä – tätä on perheellisen bloggaajan arki. Kurkkaa Mami Go Gon, Koti-Iskä88:n ja Kolmistaan bloggaajien arkeen!
Kasvatus ja oppiminen

Lue lapsellesi – 5 syytä, miksi se kannattaa

Lukeminen ja loruttelu edesauttavat lapsen aivojen kehitystä ja vaikuttavat kielen kehitykseen ja sanavaraston kokoon. Katso 5 syytä miksi lukeminen kannattaa.
Hedelmällisyys

Munasolujen pakastus – mahdollisuus hedelmällisen ajan pidentämiseen

Naisen hedelmällisyys lähtee alenemaan yleensä jo 30 ikävuoden jälkeen. Pakastamalla omia munasolujaan nainen voi saada lisäaikaa esimerkiksi sopivan kumppanin löytämiseen. Kun tyttölapsi syntyy, on hänellä munasarjoissaan noin miljoona varhaisvaiheen munasolua. Ne muodostavat niin sanotun ainutkertaisen munasarjareservin. Hedelmälliseen ikään päästessään naisella on jäljellä noin 400 000 munasolua. Naisen hedelmällisyyden lasku jyrkkenee nopeasti puolivälissä neljääkymmentä. Yksilöllinen vaihtelu … Continued
Alkoholismi

Tippakin voi olla liikaa odottavalle äidille

Alkoholi on merkittävin sikiön kehitystä uhkaava tekijä, johon odottava äiti voi itse vaikuttaa. Alkoholin aiheuttamista sikiövaurioista puhutaan nimellä FASD.