Erityisruokavaliot
Raskausajan ruokavalio sopii myös raskausajan ulkopuolelle
Moni osaa jo odottaa, että raskausaikana ruokavalio muuttuu. Alkoholi tiputetaan pois, ja ruokavalioon aletaan kiinnittää enemmän huomiota. Raskausaika onkin mainio aika laittaa koko perheen ruokailutottumukset uuteen uskoon loppuelämäksi.
Isyys
Miltä näyttää perhebloggaajan arki? – 3 tunnettua bloggaajaa kertovat
Pätkäöitä, taaperoiden metkuja, tasapainottelua työkiireiden ja perhe-elämän välillä – tätä on perheellisen bloggaajan arki. Kurkkaa Mami Go Gon, Koti-Iskä88:n ja Kolmistaan bloggaajien arkeen!
Kasvatus ja oppiminen
Lue lapsellesi – 5 syytä, miksi se kannattaa
Lukeminen ja loruttelu edesauttavat lapsen aivojen kehitystä ja vaikuttavat kielen kehitykseen ja sanavaraston kokoon. Katso 5 syytä miksi lukeminen kannattaa.
Kasvatus ja oppiminen
Hyvinvointia yhteistyöllä: ”Lasten ja nuorten hyvinvointi syntyy arjessa”
Lasten ja nuorten hyvinvointi syntyy arjessa. Hyvinvointi luodaan lasten omassa elinympäristössä heitä ympäröivien aikuisten tukemana. Joka päivä. Miten usein me vanhemmat tai varhaiskasvatuksen tai koulun aikuiset pysähdymme kohtaamaan lapsen tai nuoren niin, että oikeasti näemme ja kuulemme, miten hän voi?
Kasvatus ja oppiminen
Suomen Vanhempainliitto: ”Lapsen kasvuun tarvitaan koko kylä”
Koulu – monelle meistä punainen puukoulu tai keltaiseksi rapattu 50-luvun tyyppikoulu – oli vielä 80-luvulla usein kylän keskus.