• Anna Giss
  Krooninen kipu
  Anna Giss: Kivun kanssa kellon ympäri
  Tamperelainen Anna Giss sairastaa neljää kroonista kipuoireyhtymää. Kipu vaikuttaa häneen päivin ja öin, ja on tehnyt hänestä vaikeasti vammaisen.
  Nivelrikko
  Nivelrikkoa sairastava: älä lopeta liikkumista! – 4 kysymystä nivelrikosta
  Nivelten kuluminen liittyy usein tuki- ja liikuntaelimistön liian vähäiseen ja yksipuoliseen kuormittamiseen. Kysymyksiin vastaa tietokirjailija ja lääkäri Tapani Kiminkinen.
  nivelrikko-sormissa-polvissa-nivelissä-sattuu
  Nivelrikko
  Nivelrikko yleistyy iän myötä
  Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus, jota sairastaa noin miljoona suomalaista. Nivelrikko oireilee eri tavoin. Oireita voi olla sormissa, polvissa, lonkissa tai selkänikamien välisissä nivelissä. Listasimme kuusi asiaa nivelrikosta – tiesitkö tämän nivelrikosta? 1. Vanheneminen, ylipaino, nivelten vammat ja perinnöllinen taipumus ovat tekijöitä, jotka muun muassa altistavat nivelrikolle. 2. Nivelrikon yleisimmät oireet ovat kipu, kaventuneet liikeradat … Continued
  Pekka Pouta
  Selkärankareuma
  Äänikirjat ja hevimusiikki siivittävät Pekka Poudan kuntotreenejä
  Lähes koko elämänsä selkävaivojen kanssa painiskellut Pekka Pouta on siinä onnellisessa asemassa, että mitään todella vakavia ongelmia niistä ei ole aiheutunut. Kuntoilu ja liikkuminen ylipäätään pitävät häneltä nyt selkä- ja muut vaivat loitolla.
  nivelrikko
  Nivelrikko
  Nivelrikkoon on monia hoitomuotoja
  Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus, joka aiheuttaa Suomessa lähes miljardin euron vuosikustannukset.