Skip to main content
Työkyvyttömyys

Miksi työnantajan ja päättäjän kannattaa kiinnostua tule-terveydestä?

Tuki- ja liikuntaelinten (tule) ongelmat vaikeuttavat monen suomalaisen arkea.
Painehaava

Painehaavariskissä olevat tunnistettava

Painehaavoja voidaan yhteiskunnan tasolla ehkäistä muun muassa investoimalla koulutukseen sekä riittävään henkilöstön määrään. Painehaava syntyy nimensä mukaisesti ihoon ja kudoksiin kohdistuvasta paineesta. Yleensä painehaava sijaitsee luisella kehonalueella, kuten ristiselässä, lonkkien alueella tai kantapäissä. Sairaanhoitaja ja auktorisoitu haavahoitaja Maarit Ahtiala kertoo, että painehaava voi kehittyä esimerkiksi leikkaustoimenpiteen aikana, mikäli ehkäisykeinot eivät ole käytössä.  – Ei tarvita viikkojen vuoteessa … Continued
Liikkuva Aikuinen
Sponsoroitu

Liikunta lisää kassavirtaa

Työyhteisön liikkumattomuus näkyy suoraan viivan alla. Liikunta on alihyödynnetty keino panostaa yrityksen tuottavuuteen.
nivelrikon-ehkaisy
Nivelrikko

Nivelrikkoa on mahdollista ehkäistä

Nivelrikkoa sairastavan on hyvä hankkia sairaudesta riittävästi tietoa ja tätä kautta oppia ymmärtämään nivelrikkosairauden pahenemista ehkäisevän omahoidon suunnattoman tärkeä rooli oireilun hallinnassa.
selkärankareuma
Reumasairaudet

Selkärankareuma on mahdollista saada oireettomaksi

Yli kolmannes suomalaisista kärsii erilaisista selkäkivuista. Heistä noin 40 000 sairastaa selkärankareumaa tai sen esiastetta spondylariittia, jonka oireet ja hoito poikkeavat merkittävästi muista selkävaivoista.