pippa-laukka
Ravinto
Olet mitä syöt -ohjelman lääkäri Pippa Laukka: Rytmiä ja rauhaa ruokailuun
Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan mukaan ei ole olemassa yhtä oikeaa ruokavaliota, jonka avulla vatsavaivat saadaan kuriin.
Pikko Mannola
Tarinat
Näyttelijä Pirkko Mannola: On tärkeää kuunnella omaa kehoa
Näyttelijä Pirkko Mannolalle liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat olleet aina osa elämää. Ravinto-ohjeita hän ei orjallisesti noudata, vaan kokee tärkeäksi kuunnella, mikä antaa hyvän olon omaan kehoon.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi
Ella Kanninen: Hyvinvointi kumpuaa levollisesta mielestä
Tuttu ruutukasvo Ella Kanninen on oppinut olemaan stressaamatta turhasta. Hyvinvointia rakentavat myös säännöllinen ruokarytmi ja liikunta raittiissa ilmassa.
Jaana Pelkonen
Yksinäisyys
Jaana Pelkonen muistuttaa: ”Hyvinvointi on välittämistä”
Elämämme pohjautuu arkisille asioille, jotka luovat perusturvallisuuden tunteen. Turvallisessa ja hyväksytyssä ympäristössä jokaisen on helppo olla ja elää. Jokainen voi antaa itsestään toiselle vähintään hyväksyvän katseen tai hymyn.
Uni ja vuorokausirytmi
Älä tee unettomuudesta mörköä
Unettomuus on merkittävä kansanterveydellinen haaste, joka koskettaa yli miljoonaa suomalaista. Esimerkiksi työstressillä ja epäsäännöllisillä työajoilla on todettu olevan selkeä yhteys unettomuuteen. Myös perinteisten unilääkkeiden pitkäaikaiskäyttö on syynä monen suomalaisen uniongelmiin.