Pikko Mannola
Tarinat
Näyttelijä Pirkko Mannola: On tärkeää kuunnella omaa kehoa
Näyttelijä Pirkko Mannolalle liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat olleet aina osa elämää. Ravinto-ohjeita hän ei orjallisesti noudata, vaan kokee tärkeäksi kuunnella, mikä antaa hyvän olon omaan kehoon.
Uni ja vuorokausirytmi
Älä tee unettomuudesta mörköä
Unettomuus on merkittävä kansanterveydellinen haaste, joka koskettaa yli miljoonaa suomalaista. Esimerkiksi työstressillä ja epäsäännöllisillä työajoilla on todettu olevan selkeä yhteys unettomuuteen. Myös perinteisten unilääkkeiden pitkäaikaiskäyttö on syynä monen suomalaisen uniongelmiin. 
Sponsoroitu
Kodinhoito – sijoitus hyvään arkeen
Räätälöidyillä kodinhoitopalveluilla ylläpidetään kodin peruspuhtautta, hyvää sisäilman laatua ja asukkaiden hyvinvointia. Siistissä kodissa on ilo elää.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi
Magnesium on elimistön energiantuotannon luottopakki
– Keho tarvitsee magnesiumia aina, kun se muuttaa glukoosia ja rasvahappoja energiaksi. Puute voi johtaa häiriöön glukoosiaineenvaihdunnassa ja nostaa triglyseridejä, kertoo ravintoaineiden ja perimän merkitykseen perehtynyt yleislääkäri Ville Pöntynen.
Levinnyt rintasyöpä
Täsmälääkkeet pitävät levinneen rintasyövän kurissa
Noin 800 suomalaisnaista saa vuosittain diagnoosin levinneestä rintasyövästä. Vaikka levinnyttä syöpää ei voida parantaa, kehittyneiden hoitojen ansiosta taudin kanssa voi elää hyvää elämää.