Skip to main content
pippa-laukka
Ravinto

Olet mitä syöt -ohjelman lääkäri Pippa Laukka: Rytmiä ja rauhaa ruokailuun

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan mukaan ei ole olemassa yhtä oikeaa ruokavaliota, jonka avulla vatsavaivat saadaan kuriin.
Pikko Mannola
Tarinat

Näyttelijä Pirkko Mannola: On tärkeää kuunnella omaa kehoa

Näyttelijä Pirkko Mannolalle liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat olleet aina osa elämää. Ravinto-ohjeita hän ei orjallisesti noudata, vaan kokee tärkeäksi kuunnella, mikä antaa hyvän olon omaan kehoon.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Ella Kanninen: Hyvinvointi kumpuaa levollisesta mielestä

Tuttu ruutukasvo Ella Kanninen on oppinut olemaan stressaamatta turhasta. Hyvinvointia rakentavat myös säännöllinen ruokarytmi ja liikunta raittiissa ilmassa.
Jaana Pelkonen
Yksinäisyys

Jaana Pelkonen muistuttaa: ”Hyvinvointi on välittämistä”

Elämämme pohjautuu arkisille asioille, jotka luovat perusturvallisuuden tunteen. Turvallisessa ja hyväksytyssä ympäristössä jokaisen on helppo olla ja elää. Jokainen voi antaa itsestään toiselle vähintään hyväksyvän katseen tai hymyn.
Uni ja vuorokausirytmi

Älä tee unettomuudesta mörköä

Unettomuus on merkittävä kansanterveydellinen haaste, joka koskettaa yli miljoonaa suomalaista. Esimerkiksi työstressillä ja epäsäännöllisillä työajoilla on todettu olevan selkeä yhteys unettomuuteen. Myös perinteisten unilääkkeiden pitkäaikaiskäyttö on syynä monen suomalaisen uniongelmiin.