Skip to main content
Terveysteknologia
Terveysteknologia

Terveysteknologialla merkitystä kansalle ja taloudelle

Terveysteknologialla menee hyvin: vuonna 2017 viennin arvo oli 2,2 miljardia euroa ja kasvu jatkuu vahvana. Trendeissä näkyvät teknologian roolin merkittävä kasvu sekä eri toimialojen liitokset.
Sponsoroitu

Teknologia helpottaa tyypin 1 diabetesta sairastavan elämää

Teknologian kehittyminen ja sen myötä tulleet uudet älypumput ovat helpottaneet tyypin 1 diabeetikoiden arkea. Lisäksi uudet teknologiset ratkaisut ovat tuoneet apua myös terveydenhuollon ammattilaisille.
Sponsoroitu

Terveydenhuollossa tarvitaan ratkaisuja vaikuttavuuden lisäämiseen

Sydän- ja verisuonisairaudet ovat yleisin kuolinsyy Suomessa, mutta niiden aiheuttamia kuolemia voidaan vähentää oikea-aikaisella puuttumisella riskitekijöihin. Tärkeässä roolissa on sekundaaripreventio eli se, miten sydäntapahtumien toistuminen ennaltaehkäistään.
Sponsoroitu

Vuokralääkärit tukevat julkisen sektorin toimintakykyä

Julkisiin kilpailutuksiin pitää reagoida todella nopeasti. Tarjousajat ovat lyhimmillään vain päiviä. Liian kireä aikajänne vaikeuttaa rekrytointia ja nostaa hintaa. – Jos haluaa lääkärin aloittavan uudessa paikassa kahden viikon päästä, yleensä hänen pitää olla valmis irtautumaan nykyisestä paikastaan. Silloin raha ratkaisee, kuvailee Miki Höynä, LeLuCon asiakasvastaava. Kustannuksia voi hallita systemaattisilla kilpailutuksilla ja pitkäjänteisillä yhteistyösopimuksilla. – Lääkärien … Continued
Sponsoroitu

Vastuullisuus yritysstrategian ytimessä

Vastuullisuus yritystoiminnassa parantaa yrityksen positiivista kädenjälkeä sekä osoittaa, että yrityksessä ymmärretään vastuullisuuden laajemmat vaikutukset yhteiskunnassa.