Terveysteknologia
Terveysteknologia
Terveysteknologialla merkitystä kansalle ja taloudelle
Terveysteknologialla menee hyvin: vuonna 2017 viennin arvo oli 2,2 miljardia euroa ja kasvu jatkuu vahvana. Trendeissä näkyvät teknologian roolin merkittävä kasvu sekä eri toimialojen liitokset.
Sponsoroitu
Välityskeskuksen valinnalla on väliä
Hyvinvointialueet ovat merkittäviä julkishallinnon maksamien kuljetusten käyttäjiä. Tehokas välityskeskus varmistaa kuljetusten laadun niin asiakkaille, kuskeille kuin hyvinvointialueillekin.
Geenitutkimukset
Genomitieto terveydenhuollon uudistajana
Genomitieto on yksi terveydenhuollon tulevaisuuden kulmakivistä, sillä se avaa uusia mahdollisuuksia muun muassa riskiryhmien tunnistamiseen, diagnostiikkaan ja täsmähoitoihin.
Hoitotyön tulevaisuus
Lääkärien työtehoa on mahdollista nostaa 20 % eli yhden työpäivän verran
Suomessa on yhteensä noin 200 000 lääkäriä ja hoitajaa. Jos heidän nykyisestä työtehostaan vapautuu 20 prosenttia perusterveydenhuollon tehtäviin, vaikutus on merkittävä.
Sponsoroitu
Vaikuttava hoito on oikein kohdennettua
äkäri haluaa hoitaa potilasta parhaalla mahdollisella tavalla, jokainen potilas haluaa parasta mahdollista hoitoa. Jotta terveydenhuollon rajalliset resurssit voidaan käyttää vaikuttavimmalla tavalla, tarvitaan tietoa hoitojen vaikuttavuudesta sekä potilaan hoitopolusta.