Skip to main content
Arja Koriseva
Rintasyöpä

Arja Koriseva – monipuolinen kuningatar

Tavoitan Arjan matkalla Kuusamosta Ylläkselle. Käynnissä on jo useana vuonna toteutettu, tiivis Lappi-turnee, johon kuuluu niin salikonsertteja, kirkkokonsertteja kuin keikkoja lomakohteissakin, mikä mahdollistaa erilaisia ohjelmistoja.
isovanhemman-alkoholismi
Alkoholismi

Mummu ottaa vähän hyvää viiniä

Elämme aikaa, kun mummut moottoripyöräilevät, kuntonyrkkeilevät ja harrastavat viininmaistelua. Seitsemänkymmentä on uusi kolmekymmentä vuonna 2019. Mummut ovat koleita tyyppejä. Lapsenlapset ihailevat mummojaan, jotka keulivat prätkillään kuntonyrkkeilyyn. Vanhemmat päästävät silti harvoin lapsiaan mummun prätkän kyytiin tai nyrkkeilysalille harjoitusvastustajaksi, vaikka mummu olisi kuinka turvallinen ja pullantuoksuinen niin kuin mummut yleensä ovat. Prätkämummuihin luotetaan lapsenvahteina, kunhan eivät ajeluta … Continued
Testamentti

Joko sinä olet tehnyt testamentin?

Testamentti on ainoa keino vaikuttaa omaisuutensa jakaantumiseen kuoleman jälkeen. Testamentin laatimisessa kannattaa käyttää apuna ammattilaista.
Testamentti

Asiantuntijan laatima testamentti turvaa viimeisen tahdon toteutumisen

Ammattitaidolla laadittu testamentti ehkäisee yllätykset perinnönjaossa ja perinnönjättäjän viimeinen tahto toteutuu varmimmin, kertoo asianajaja Nora Castrén Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy:stä.
Testamentti

Viisi vaihetta viimeisen tahdon toteuttamiseen

Oman omaisuutensa jakautumiseen kuoleman jälkeen voi vaikuttaa vain testamentilla. Asianajaja ja varatuomari Johanna Tolppanen kertoo viisi seikkaa, jotka on huomioitava testamentin teossa.