Skip to main content
Etusivu » Kultaiset vuodet » Seniorilla on oikeus sosiaalisuuteen
Sponsoroitu

Miten pitää yhteyttä senioriin, jos puhelimen käyttö on seniorille jo vaikeaa? Miten jakaa arkea ja juhlaa, jos asuu kaukana ja arki on kiireistä? 

Digihappy on uusi senioritablettipalvelu, jolla yhteyden läheiseen saa aina. Videopuhelu avautuu seniorin tabletissa haluttaessa myös ilman kosketusta.  Seniori puolestaan voi soittaa puhelun läheiselleen painamalla läheisen kuvaa. 

Palveluun kuuluu kaikki valmiina: optimoitu, laadukas tabletti, jalusta, mobiilidata, jatkuva it-tuki sekä videopuhelut ja suositut sovellukset. Digihappyn käyttö onnistuu edullisemmalla kuukausihinnalla kuin mitä moni maksaa pelkästä 5G-liittymästä.

Palvelun hankkii usein läheinen, joka välittää

Digihappyn hankkii usein läheinen, joka kertoo, että perhe on kauan etsinyt ratkaisua seniorille. Päätöstä helpottaa se, että Digihappyyn sitoutuminen on aina vain kolme kuukautta.

– Lastenlapset ja minä soitamme monta kertaa viikossa mummulle. Mummu on aina ilahtunut videopuheluista ja hänen ei ole tarvinnut osata tehdä mitään, sanoo tytär, joka asuu Ruotsissa. 

– Digihappy on tuonut meille paljon iloa. Olen suositellut sitä ystävillenikin! kertoo vanha rouva, joka soitti saattohoidossa olevalle miehelleen videopuhelun kolmesti päivässä Digihappyn avulla. 

– Isäni rauhoittui, kun hän kuunteli äänikirjoja Digihappyn avulla, toteaa poika, jonka isä oli ennen sairastumistaan tottunut lukemaan paljon kirjoja.

Yhteisölliseen asumiseen video- ja äänikuulutukset

Digihappy tekee helppoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja myös yhteisölliseen asumiseen ja kotisairaanhoitoon. Senioritablettipalvelulla onnistuvat videopuhelut, hauska tekeminen ja videokuulutukset. Palvelutaloissa ei usein ole keinoa viestiä asukkaille päivän ohjelmasta tai hätätilanteista ikään kuin keskusradion tapaan. Digihappy säästää hoitajan askelia ja tuo turvaa tabletti- ja turvarannekepalveluilla.

Digihappy on kehitetty, jotta jokainen seniori toimintakyvystä riippumatta voi olla yhteydessä läheisiinsä ja käyttää digitaalisia palveluja. Digihappy on vuoden digitaalinen teko -finalisti 2022.

Digihappy – koska välität

Tutustu palveluun

Next article