Skip to main content
Etusivu » Lapsen terveys » “Nyt tarvittais nalle” – Tervetuloa vanhanajan lelukauppaan Yrjönkadulle
Sponsoroitu

Haluaisitko astua lelujen aarreaittaan, jossa on niin puuleluja, soivia korurasioita, nukkekotitavaroita kuin kumisia tienpalasiakin, joista voi rakentaa pikkuautoille ajoradan sisälle, ulos tai vaikka ikkunaan?

Tingelingistä löytyy leluja kaikenikäisille.

– Puuleluistahan tämä lähti ja nyt leluja rönsyilee niin, että on vaikea pitää kirjaa kaikesta, naurahtaa lelukauppias Kristina Lönnberg.

Valikoimassa on paljon pienten valmistajien leluja, joita Lönnberg ostaa vain eurooppalaisilta välittäjiltä.

– Olen tosi tarkka siitä, että niin lelut kuin lasten kynsilakatkin on testattu oikein ja moneen kertaan. Toteutamme myös asiakkaiden lelutoiveita, jos se vain on mahdollista.

Yksi esimerkki toteutuneesta toiveesta on vanhojen amerikanrautojen replikat, jotka ilahduttavat monia isiä ja keräilijöitä juhlapäivinä.

– Meillä palveluun kuuluu, että etsimme yhdessä asiakkaan kanssa sopivat lahjat ja paketoimme ne kauniisti. Meille voi myös soittaa ja monelle isovanhemmalle olen lähettänyt kuvia leluista.

Leikkiminen on yhteinen ilo

– ”Vieläkö näitä valmistetaan?!” on yleisin huudahdus, mitä kuulen asiakkailta. On ollut ihana myös huomata, että olemme päässeet monien perheiden retkikohdelistalle ja tänne tullaan Pohjois-Suomesta asti.

Palapelien, lautapelien ja rakentelun lisäksi lasten klassikkosuosikkeja ovat sormi- ja käsinuket.

– Lapset haluavat leikkiä ja pelata yhdessä aikuisten kanssa, mikä usein unohtuu kiireisessä arjessa. Siihen lelujen pedagogisuus perustuukin, että aikuinen on mukana tekemässä. Jutellaan ja ollaan läsnä toisillemme, mikä on kaikille meille tärkeää.

Tingelingin valikoimassa on otettu huomioon myös perheiden uudet sisustukselliset toiveet.

– Voimakkaat värit ovat usein lasten suosiossa, mutta kaikki eivät halua niitä olohuoneeseen. Siksi meillä on myös rauhallisempia värejä ja on meiltä saa myös tyylikkäitä ja persoonallisia sesonkikoristeitakin, joita ei marketeista saa. Tervetuloa tutustumaan!

Astu ihastuttavaan lelujen maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana!

Next article