Skip to main content
Etusivu » Tuki- ja liikuntaelimet » Kipu vaikuttaa uneen, vireystilaan ja heijastuu sosiaalisiin suhteisiin. Älä anna kivulle periksi!
Sponsoroitu

Suomen Käypä hoito -suosituksissa korostetaan hyvän hoitosuhteen lisäksi lääkkeettömien hoitokeinojen tärkeyttä sekä potilaan vastuunottoa omasta kunnosta ja toipumisesta. Kotona käytettävät lääkkeettömät hoitokeinot ovat kehittyneet huimasti. Hyvänä esimerkkinä turvallinen ja tehokas B-Cure -kotihoitolaser, jota käytetään jo tuhansissa suomalaisissa kotitalouksissa.

Tehokas hoitolaite kivun ja kudosvaurioiden hoitoon

Laserterapian on kliinisesti tutkittu vaikuttavan solujen toiminnan vahvistumiseen ja uusiutumiseen, ja näin se onkin päätynyt vaihtoehdoksi Suomen Käypä hoito -suosituksissa esimerkiksi haavojen ja nivelkipujen hoitoon. Ammattilaiset hyödyntävät terapiaa näiden lisäksi myös fysioterapiassa erilaisten rasitusvammojen ja jännetulehdusten nopeampaan parantamiseen.

Turvallisella ja helppokäyttöisellä kotihoitolaitteella ei ole kontraindikaatioita ja näin sitä voi hyödyntää koko perhe lemmikkejä myöten. Tuloksellinen laserhoito saavutetaan kuuriomaisella hoidolla. Esimerkiksi rasitusvammaa tulee hoitaa 2 krt päivässä noin viikon ajan, haavaa kerran päivässä paranemiseen asti ja lihasjumeja muutamia kertoja, kunnes tuntuu hyvältä. 

Käyttäjät kiittävät

B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja valittu Suomessa vuoden 2022 terveyslaitteeksi. Maahantuojan nettisivuilla julkaisemat aidot käyttäjäkokemukset kertovat terapian monipuolisuudesta. Sivustoilla voi lukea muun muassa miten; Leena Ruonala on selättänyt vuosia kestäneen viiden välilevyn pullistuman aiheuttamia kipuja, Anna Saloranta on taistellut whipsplash-vamman aiheuttamien niskakipujen kanssa ja Raija Kallion sormien nivelrikkokivut hellittivät. Iida Oksanen sai B-Cure Laserilla kasvojen alueen hermokivut hallintaan, Pertti Kitti apua jalkaterien polyneuropatiaan ja Jussi Murtomäki löysi vihdoin avun niska-hartia-alueen hermokipuihin. Sivustolta löytyvässä blogissa myös ammattilaiset kertovat kuinka he hyödyntävät B-Cure Laseria työssään.

Turvallinen ja edullinen hoitomuoto

Koska laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, jää muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi vain muutama eurosentti. Laitteen voi myös vuokrata kuukaudeksi kokeiluun. Terapialla ei ole kontraindikaatioita, eikä yliannostusvaaraa. Sillä ei kuitenkaan tule hoitaa silmiä, kasvaimia tai raskaana olevan vatsanseutua. B-Cure Laser on Suomessa käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, fysioterapeuteilla ja jo tuhansissa kotitalouksissa.  

B-Cure Laser (808 nm)

Laserterapia (LLLT) stimuloi kudosta solutasolla parantaen sen omaa toimintaa ja uudistumiskykyä. Se vaikuttaa verenkiertoon, aineenvaihduntaan sekä kehon endorfiinituotantoon lievittäen kipua. Laser lisää elimistössä myös kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, joita keho tarvitsee kudosvaurioiden korjaamiseksi. B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja valittu Suomessa vuoden 2022 terveyslaitteeksi.

Muistilista B-Cure Laserin käyttöön

1. Käynnistä
2. Säädä hoitoaika
3. Hoida 6 minuuttia
4. Paraneminen alkaa!

Lisätietoja, aitoja käyttäjäkokemuksia, kliinisiä tutkimuksia ja nettikauppa: 

Next article