Skip to main content
Etusivu » Allergia ja astma » Kesän must-have luonnonkosmetiikkatuotteet täydelliseen ihonhoitorutiiniin
Allergia ja astma

Kesän must-have luonnonkosmetiikkatuotteet täydelliseen ihonhoitorutiiniin

Kuva: Getty Images

1. Puhdistus

MOSSA JUICY CLEAN PURIFYING CRÈME MOUSSE – Pehmeä, lian ja meikin tehokkaasti poistava puhdistusemulsio sisältää valkoherukan hedelmähappoa, joka syväpuhdistaa ihohuokoset ja jättää ihon kirkkaaksi.

2. Kasvovesi

WHAMISA TONER DEEP RICH – Kulttimaineeseen noussut hoitovesi kasvoille takaa ihon syväkosteuden, joustavuuden ja heleyden. Hoitoveden teho piilee maksimaalisesti ihoa kosteuttavassa koostumuksessa, joka on valmistettu veden sijasta aloe vera -pohjaan. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

3. Naamio

WHAMISA FRESH MERILEVÄNAAMIO – Merilevästä valmistettu, ihoa kosteuttava, turvotusta vähentävä kasvonaamio ja ihohuokosia supistava kasvonaamio tasoittaa ihon pinnan rakennetta ja sävyä. Syväkosteuttava vaikutus saa ihon tuntumaan kiinteältä ja napakalta.

4. Seerumi

LAVERA GLOW BY NATURE SEERUMI – Elvyttävä ja kirkastava seerumi, joka palauttaa ihon luonnollisen hehkun. C-vitamiinia ja luonnollista koentsyymi Q10 sisältävä seerumi ehkäisee väsymyksen merkkejä iholla ja vähentää hienoja juonteita. Vegaaninen koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

5. Silmänympärysvoide

MÁDARA WRINKLE RESIST EYE CREAM – Intensiivinen silmän-
ympärysvoide, joka häivyttää juonteita, ryppyjä ja väsymyksen merkkejä ja jättää ihon välittömästi sileämmän, kiinteämmän ja kimmoisamman näköiseksi. Innovatiivinen, kasvipohjainen, botoxin kaltainen molekyyli rentouttaa ihoa, auttaen vähentämään ryppyjen syvyyttä. Eri kokoiset hyaluronihappomolekyylit ja 7 eri kasvipohjaisen aktiiviaineen yhdistelmä poistavat turvotusta ja kiinteyttävät ihoa jättäen sen raikkaan, heleän ja nuorekkaan näköiseksi.

6. Päivävoide

LAVERA GLOW BY NATURE VOIDE – Ihoa energisoiva ja
kirkastava päivävoide, joka antaa väsyneelle iholle luonnollista hehkua. C-vitamiinia ja luonnollista koentsyymi Q10:tä sisältävä voide ehkäisee väsymyksen merkkejä iholla ja vähentää hienoja juonteita. Vegaaninen koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

7. Spf-voide

MOSSA 365 DAYS DEFENCE SPF30 FOR FACE – Ympärivuotiseen ja jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu aurinkosuojavoide korkealla spf 30 -suojakertoimella ehkäisee UVA- ja UVB-säteiden aiheuttamia vaurioita ihossa, sekä suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Voide sopii kaikille ihotyypeille, soveltuu erityisen hyvin kuivalle ja pintakuivalle iholle.

8. Yövoide

MÁDARA DERMA COLLAGEN NIGHT SOURCE SLEEPING CREAM – Yövoide, joka aktivoi ihon uudistumista yöaikaan, auttaen stimuloimaan kollageenisynteesiä. Ravitseva koostumus sisältää bioteknologian avulla uutettuja, luonnollisia peptidejä, fytosteroleja, mikrolevää ja hyaluronihappoa. Sopii kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja lataa iholle tärkeitä proteiineja, aminohappoja ja lipidejä, auttaen vahvistamaan ihon suojakerrosta

Nämä ja muut luonnonkosmetiikan suosikit löydät yhdestä paikasta

Next article