Skip to main content
Etusivu » Allergia ja astma » Allergikko – hoida syy, älä vain oireita
Sponsoroitu

Kun allergioiden taustalla olevat syyt saadaan kuriin, kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee.

Ihmisen yksilöllinen immuniteetti on synnynnäinen ja perinnöllisesti säädelty. Elämän aikana luonnollisesti kohdatut tai toisaalta vieraat mikrobit ja aineet kuitenkin rakentavat immuniteetille lisäsuojaa. Toimitusjohtaja Mikko Revonniemi Taimilta kuvailee vahvan immuunijärjestelmän tunnistavan tehokkaammin allergeenit sekä tuottavan kehoon tarvittavat vasta-aineet.

– Tämä ominaisuus auttaa immuunijärjestelmää minimoimaan kehon allergiset reaktiot, Revonniemi sanoo. 

Allergioiden oireiden hoitamisessa erilaiset allergia- ja astmalääkkeet ovat tehokkaita. Revonniemi muistuttaa, ettei oireiden lievittäminen kuitenkaan korjaa varsinaisia taustalla olevia syitä.

– Ainoastaan oireet poistuvat lääkkeen vaikutuksen ajaksi. Hoitamalla juurisyyt myös varsinaiset allergian aiheuttajat saadaan kuriin.

Immunity Blend vahvistaa kehosi suojausta 

Jo vuosia puhututtaneen, sairauksien ennaltaehkäisemiseen perustuvan funktionaalisen lääketieteen tärkeimpiä peruspilareita ovat ruokavalion lisäksi lisäravinteiden hyödyntäminen. Immunity Blend on funktionaalinen lisäravinne, joka Revonniemen mukaan suojaa ja tukee kehoa ja sen immuniteettia kokonaisvaltaisesti.

– Monivitamiinit sisältävät eri vitamiineja, mutta meitä ei kiinnosta ainoastaan vitamiinien syöminen. Me haluamme niiden hyödyt, Revonniemi kuvailee.

Immunity Blend eroaa perinteisistä lisäravinteista siten, että se on suunniteltu tiettyä funktiota, immuunijärjestelmän vahvistamista varten. Yhden vaikuttavan ainesosan sijaan tuotteesta saadaan usean ainesosan yhteisvaikutus. 

– Tietyt ainesosat ovat yhdessä tehokkaampia kuin erikseen. Immunity Blendin reseptiikka perustuu näiden synergioiden hyödyntämiseen. 

Revonniemi tiimeineen on ollut yllättynyt siitä, kuinka moni käyttäjistä on kertonut tuotteen auttaneen siitepölyallergiaan.

– Vaikkemme kehittäneet tuotetta tätä varten, jälkikäteen tarkasteltuna on kuitenkin loogista, että immuniteettia tukeva tuote tehoaa myös siitepölyallergiaan.

Tutustu tuotteisiin

Taimilla 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen, maksamme
tuotteen täyden hinnan takaisin!

Next article