Tarinat

Tarinat
Pekka Hyysalo: Mahdotonta ei ole olemassakaan
Huhtikuussa 2010 parikymppinen Pekka Hyysalo sai vakavan aivovamman lasketteluonnettomuuden seurauksena. Kolme viikkoa koomassa olleen miehen ennustetta pidettiin erittäin huonona.
Tarinat
Arja Koriseva - monipuolinen kuningatar
Tavoitan Arjan matkalla Kuusamosta Ylläkselle. Käynnissä on jo useana vuonna toteutettu, tiivis Lappi-turnee, johon kuuluu niin salikonsertteja, kirkkokonsertteja kuin keikkoja lomakohteissakin, mikä mahdollistaa erilaisia ohjelmistoja.
Tarinat
Selkärankareuman kanssa voi oppia elämään
Niina Kärkkäinen oli vasta 13-vuotias, kun polven niveltulehdus herätti ensimmäiset epäilyt reumasta.
Tarinat
"Akuutissa IBS- ja Crohnin tautien vaiheessa elämistä en toivo kenellekään"
16 vuotiaana, noin 11 vuotta sitten Reetta Kevätniemi haki apua vatsan toimintahäiriöön, jatkuvaan ripuliin, johon hän sai lääkettä.
Tarinat
Lomareissu päättyi sydänkohtaukseen
Liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo lomaili viitisen vuotta sitten silloisen kihlattunsa ja lastensa kanssa Etelä-Afrikassa. Loma loppui, kun Hjallis sai sydänkohtauksen.
Tarinat
Toivon, että ihmiset uskaltaisivat puhua sairaudestansa avoimesti
Anu Valli sai MS-diagnoosin 20 vuotta sitten aikuistumisen kynnyksellä. Suhtautuminen sairauteen muuttui shokista kieltämiseen ja lopulta hyväksymiseen.
Tarinat
Maarit Feldt-Ranta: ”Juuri nyt kaikki on hyvin”
Hyvä lukija, ei ole olemassa kahta samanlaista ihmistä tai tarinaa ja siksi myös vakavasti sairastuvilla on tietysti jokaisella ainutkertainen tarinansa.