Etusivu » Kauneudenhoito » T-paidalla hiukset sileiksi – tämä kikka mullistaa elämäsi
hiustenhoito

T-paidalla hiukset sileiksi – tämä kikka mullistaa elämäsi

Kuvat: Unsplash ja Getty Images

Ei uskoisi, että sileät ja pehmeät hiukset ovat mahdolliset t-paidan avulla.

Miksi se toimii?

Miksi kannattaa kuivata hiukset puuvillapaitaan pyyhkeen sijasta? Hiusstylisti Isabella Vázquez kertoo, että hiukset ovat kastuessa normaalia heikommat ja pehmeämmät. Jos käytämme normaalia pyyhettä, pyyhkeen urat vahingoittavat hiusten huokosia. Pyyhe imee itseensä kaiken kosteuden, vaikka halutun sileän lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitsemme osan kosteudesta pysyvän hiuksissa.

Miksi sitten puuvillapaita? Vázquez selittä, että paidan sileä pinta imaisee itseensä osan vedestä, mutta ilman pyyhkeen uria se antaa veden valua hiuksia pitkin ilman, että hiuksia sekoitetaan.

Miten se toimii?

1) Hiusten pesun jälkeen ota t-paita ja väännä hiuksista ylimääräiset vedet pois. Kääri hiukset t-paitaan ja purista hiuksia kuivaksi hellästi.

2) Käännä pää ylösalaisin ja vedä hiukset paidan pääaukon läpi niin, että aukko jää hiusrajan kohdalle.

3) Kierrä paita rullalle alusta loppuun asti ja työnnä rullan pää paidan sisälle niskan kohdalta. Paidan pitäisi pysyä kasassa ilman, että sitä täytyy pidellä kiinni.

4) Pidä paita päässä 10-15 minuuttia, ota pois ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Jotkut naiset haluavat laittaa hoitotuotteen hiuksiin ennen niiden käärimistä paidan sisälle. Kokeile mikä yhdistelmä toimii juuri sinulle. Jos haluat muotoilla hiuksiasi suihkun jälkeen, lisää hiuksiin muotovaahtoa ennen kuin käärit hiukset paidan sisälle. Lisää kuitenkin ravitsevat öljyt tai seerumit vasta paidan poiston jälkeen.

Hiusten kuivuttua huomaat, miten sileät hiuksesi ovat!

Lue myös:
Miss Suomi Lotta Näkyvä: ”Ihon ja hiusten hoidossa vähemmän on enemmän”
Mietityttääkö hiustenvärjäys? Luonnolliset kasvivärit sopivat kaikille
Tunnetko kosmetiikkapurkkien symbolit?

Lähde: makeup.com

Next article