Skip to main content
Etusivu » Kauneudenhoito » Kotisokeroinnilla silkkinen iho
Ihonhoito kesällä

Kotisokeroinnilla silkkinen iho

Kotisokerointiin tarkoitetut tuotteet ovat usein täysin luonnonmukaisia. Kuva: Getty Images

Sokerointi on luonnonmukainen tapa poistaa ihokarvoja, joka onnistuu nyt myös kotona.

– Sokerointi on vuosituhansia vanha tapa. Se on kauneusperinne, jonka äidit opettavat tyttärilleen arabimaissa, kertoo Marja-Leena Kangasrääsiö.

Kangasrääsiö tutustui sokerointiin egyptiläisen miehensä kautta. Hän oppi sokeroinnin taidon ja huomasi, että  ihokarvojen määrä väheni olennaisesti. Samalla heräsi halu antaa mahdollisuus kotisokerointiin myös muille.

– Jokainen voi helposti oppia sokeroinnin taidon. Naisen elämä on nykyään kovin kallista – rahaa uppoaa ammattilaisten tekemien sokerointien lisäksi kynsi- ja ripsihuoltoihin. Kotisokerointi on edullinen tapa pitää itsestään huolta.

Vaikutukset näkyvät myös itsetunnossa

Kangasrääsiö kertoo, että palaute kotisokeroinnista on ollut positiivista ja ilahtunutta.

Karhea, höyläyksen jälkeinen sänki säärissä voi heijastella naisen itsetuntoon. Sängen takia voi olla vaikea tuntea oloa seksikkääksi tai naiselliseksi. Osalle asiakkaista sokerointi on tarjonnut ratkaisun tilanteeseen.

– On hienoa kuulla, kun joku kertoo olevansa onnellinen ja kokee itsensä viehättäväksi.

Kotisokeroinnilla saa ammattitasoisen lopputuloksen murto-osalla kauneushoitoloiden hinnoista. Ohjeet sokerointiin tulevat yleensä pakkauksen mukana. Opettelun tueksi on olemassa myös ohjevideoita, jotka löytyvät esimerkiksi yritysten nettisivuilta.

Pitkäkestoisia tuloksia luonnonmukaisesti

Kotisokerointiin tarkoitetut tuotteet ovat usein täysin luonnonmukaisia. Valmistuksessa käytetään muun muassa sokeria, vettä, sitruunahappoa sekä tuotteesta riippuen esimerkiksi ruusu-uutetta, hunajaa tai oliiviöljyä.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

– Sokeroinnilla voi poistaa kaikki häiritsevät ihokarvat. Myös nuoret miehet käyttävät sokerointia esimerkiksi rintakarvojen poistamiseen.

Yhdestä purkista riittää useampaan sokerointikertaan. Noin 40 grammalla voi sokeroida niin kädet, kasvot, sääret, kainalot kuin intiimialueenkin.

– Sileä lopputulos tuntuu ja näkyy heti sekä kestää useita viikkoja.

Next article