Skip to main content
Etusivu » Allergia ja astma » Metsä vanhin voitehista – Reino Nordin saa voimaa luonnon tehoaineista
Sponsoroitu

Viherympäristöjen hyvää tekevät mikrobit tukevat vahvasti puolustusjärjestelmäämme. Muusikko ja näyttelijä Reino Nordin pääsee luonnon äärelle omassa kylpyhuoneessaan.

Jatkuvasti kiihtyvän kaupungistumisen seurauksena myös Suomessa suuri osa ihmisistä elää urbaanissa ympäristössä – kaukana luonnosta, metsistä ja pelloista. Tutkimuksissa on todettu, että liian hygieenisessä ympäristössä immuunijärjestelmä ei kehity kunnolla. Toimivan immuunipuolustuksen kannalta paras ratkaisu on yhteys viheralueidemme monimuotoiseen mikrobistoon. Kaikki eivät kuitenkaan pääse luonnon äärelle. 

– Luonnossa esiintyvää biodiversiteettiä voi silti onneksi hyödyntää myös urbaanissa kaupunkiympäristössä, Nordin sanoo. 

Nordin käyttää päivittäin perheyrityksensä tuotevalikoimaan kuuluvaa, mikrobiuutetta sisältävää Metsäbiomi Voidepalaa, johon hän tunnustaa olevansa suorastaan koukussa. 

– Uutteen säännöllinen käyttö tukee immuunijärjestelmän toimintaa ja näin ollen myös kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voidepalassa on lisäksi kotimaista mustikansiemenöljyä, joka on toinen Suomen metsän superaine iholle. 

Sopo Soapin Metsäbiomi Voidepala – luonnon parantava kosketus

Nordin itse on huomannut ihonsa kuivuvan erityisesti talvella mutta ei ole aiemmin ollut sinut erilaisten kosteusvoiteiden tai etenkään parranajotuotteiden kanssa. 

– Hajusteet ja ylimääräiset kemikaalit aiheuttavat helposti enemmän haittaa kuin hyötyä. Tähän luonnonmukaiseen tuotteeseen olen aivan ihastunut ja käytän sitä päivittäin. 

Luomuainesosista valmistettu Metsäbiomi-voidepala on hajusteeton ja valmistettu Suomessa. Se kosteuttaa ihoa ja sopii käytettäväksi erityisesti kuiviin ja ärtyneisiin kohtiin. 

– Voidepalaa voi käyttää kosteusvoiteen korvaajana. Tuotetta hierotaan iholle, ja sitä voi sipaista myös huulille ja limakalvoille, Nordin kuvailee. 

Neljän lapsen isä kehottaa käyttämään voidetta päivittäin. Kehon immuunijärjestelmän lisäksi voiteella voi olla positiivisia vaikutuksia myös suoliston hyvinvointiin. 

– Turvallinen ja kemikaaliton tuote hellii kuivaa ihoa, ja mikrobiutteen ansiosta voidetta voi suositella kaikille vauvasta vaariin.

Tutustu tuotteisiin

Next article