Skip to main content
Etusivu » Allergia ja astma » Luonnon lahja allergikoille
Sponsoroitu

Karin Havupuu-uutejuoma on luonnon oma puhdas cocktail, jonka raaka-aine kerätään maamme villeistä luomumetsistä. 

Luomulaatuinen ja alkuperäinen Havupuu-uutejuoma on Suomen luonnon ja elinvoimaisten metsien aarre, johon ei ole lisätty mitään säilöntä-, väri- tai lisäaineita. Kansanperimätieto on jo sukupolvien ajan vienyt eteenpäin männyn kuoresta valmistetun juoman salaisuutta, ja sen perusteella on luotu myös nykyisen Havupuu-uutejuoman resepti. 

Havupuu-uutejuomalla siitepölyallergiasta eroon – ”Allergiaoireeni katosivat täysin”

Hannele Kouhi on yksi monista suomalaisista siitepölyallergiasta kärsivistä. Kouhilla todettiin paha siitepölyallergia jo lapsena. Oireina hänellä olivat muun muassa vuotavat ja kutisevat silmät sekä nuhaa.

– Allergia rajoitti elämääni huomattavasti. Kesäisin olo oli hyvin tukkoinen, enkä halunnut oleilla luonnossa vaan vietin aikaa sisätiloissa. Tätä jatkui vuosikausia, Kouhi kuvailee.

Kouhi käytti pitkään erilaisia oireita lievittäviä allergialääkkeitä. Kaikki allergiaoireet hävisivät kuitenkin vasta, kun hän alkoi käyttää Karin Havupuu-uutejuomaa. Tutkimusten mukaan Havupuu-uutejuomassa on runsaasti antioksidantteina toimivia, männyn kuorikerroksesta saatavia fenolisia yhdisteitä. Yhdisteet voivat vahvistaa kehon immuniteettia ja samalla tukea erilaisten tulehdusreaktioiden alentamista. 

– Havupuu-uutejuoma on minulle erittäin hyvin toimiva luonnontuote. Tuotteen avulla allergiaoireeni katosivat täysin, siinä missä allergialääkkeet vain lievensivät oireita.

Kouhi suosittelee Karin Havupuu-uutejuomaa kaikille siitepölyallergiasta kärsiville, jotka haluavat lääkkeiden ohella kokeilla luonnon omaa tuotetta. Mänty auttaa avaamaan tukkoista nenää ja hengittämään helpommin.*

– Juomaa kannattaa alkaa nauttia jo alkukeväällä. Siitä saavat lisäenergiaa ja terveyttä myös ne, jotka eivät kärsi allergioista.  

Luonnosta nauttiminen vihdoin ilman allergiaoireita oli Kouhille mullistava ja jopa epätodellinen kokemus. 

– Uutejuoman myötä minulle on auennut kokonaan uusi maailma. Samalla olen päässyt eroon flunssakierteistä.

* EFSA: M-2008-1061 2763 – Pinus sylvestris – Santä de la respiration

Tutustu havupuu-uutetuotteisiin

Next article