Etusivu » Tulevaisuuden terveydenhoito » Kiinteistöt turvaa ja tuottaa
Hoitotyön tulevaisuus

Kiinteistöt turvaa ja tuottaa

Kaupallinen yhteistyö:
Kaupallinen yhteistyö:

Sote-uudistuksessa kuntien ja kaupunkien kiinteistökanta on ratkaistavissa kiinteistökehityksen digitaalisilla työkaluilla. 

Kuntien monimutkaiset palvelu- ja tilavuokrasopimukset sekä kunnan omat kiinteistöt hallinnoidaan kustannustehokkaasti digitaalisella kustannuspaikkamallilla. Näin kiinteistön omistaja hoitaa keskitetysti kiinteistönjohtamista. 

Tilojen muunneltavuudella tuloja

e-Tilat -kiinteistönhallintajärjestelmällä tehostetaan vaativienkin kiinteistöjen uudelleenkäyttöä. Alusta ohjaa tilojen käyttöä niin, että vuokraaja varaa ja maksaa varauksensa mobiilisovelluksella. 

Kustannuspaikkamallilla tilojen käyttöä monipuolistetaan ilman erillisiä laskutuksia ja hallintoa. Kokoustilat voivat olla iltakäytössä yhdistysten tai asukkaiden tilana, ja ulkopuoliselta palveluntarjoajalta paikalliselta kahvilayrittäjältä voidaan tilata tarjoilut kalenterivarausjärjestelmästä. Tämä lisää palveluiden joustavuutta, saatavuutta ja kilpailukykyä. 

Turvataan tilankäyttäjät

e-Tilat -alustaan on yhdistettävissä perinteisen kiinteistöautomaation lisäksi myös organisaation oma turvaviestintäjärjestelmä. Turvaviestinnällä tehostetaan työntekijöiden kuin asukkaidenkin turvaviestintää poikkeusoloissa, esimerkiksi tulipaloissa. 

Puhelimeen tekstiviestillä tulevalla kyselyviestillä tarkistetaan, onko henkilö rakennuksessa vai ei, sekä viesteillä voidaan myös ohjeistaa vaaratilanteissa. Erikseen valittavalla paikannuksella pelastuslaitos saa tarkan tiedon tiloissa olevista. Sovellusta voidaan käyttää monipuolisesti viestintään. 

Viestintäjärjestelmä on liitettävissä erillisenä lohkonaan e-tilat kiinteistönhallintajärjestelmään. Yhden alustan e-Tilat -kiinteistönhallintajärjestelmä muuttaa sote-alueiden kiinteistöjohtamisen reaaliaikaiseksi ja turvalliseksi työntekijöille ja asukkaille. 

Posiolla kuntalaisaloitteesta digiloikka

e-Tilan -kiinteistönhallintajärjestelmä on ollut käytössä jo kolme vuotta muutamissa kunnissa. 

Posiolla kuntalaisaloitteesta kesällä 2022 otettiin käyttöön laajamittaisesti liikuntatilojen mobiilivarausjärjestelmä. Alustalla hoidetaan kiinteistöautomaatio entistä kattavammin, entuudestaan käytössä ollut Esmikko-kulunvalvontajärjestelmä päivitettiin pilvipalveluun ja liikuntatilojen käyttöajat ovat käytössä asukkaille heille sopivana aikana. 

Ratkaisuja vaativiin toimintaympäristöihin

e-Tilat -kiinteistönhallintajärjestelmä

Digitaalinen e-Tilat -alusta hoitaa sekä avainhallintaa että kulunvalvontaa. Kattavat raportointiominaisuudet ja kätevä varausjärjestelmä on vakiona. Alustaan on helppo yhdistää tietoja eri järjestelmistä, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista ja hallintaa.

Kiinteistöjen turvallisuutta voidaan parantaa integroimalla alustaan esimerkiksi paloilmoitinjärjestelmä, jolloin tieto palohälytyksistä lähtee käyttäjille suoraan. Järjestelmä ohjaa automaattisesti tiedottamista ja kiinteistön lukitusjärjestelmien toimintaa. 

CR-turva- ja viestintäjärjestelmä

CR-turva- ja viestintäjärjestelmä on kaksisuuntainen ja monikanavainen, selainpohjainen paikannus- ja hälytysjärjestelmä organisaation sisäisen viestinnän turvallisuuteen. Se toimii pääosin organisaation olemassa olevilla laitteilla, kuten älypuhelimella. Järjestelmä soveltuu henkilöturvaan, paikannukseen sekä kriisi- ja viestintätilanteisiin että evakuointiin. Viestintäjärjestelmä on kaksisuuntainen ja monikanavainen.

Next article