Skip to main content
Etusivu » Tulevaisuuden terveydenhoito » Etsitkö hyviä hoitajia yksikköösi? – Teampa rekrytoi huolellisesti ja kantaa riskin puolestasi
Sponsoroitu

Joel Toivio

operatiivinen johtaja, Teampa

Jos sairaalassa on esimerkiksi kahdeksan osastoa ja aina joku hoitajista puuttuu, kuluu osastonhoitajilla joka vuorossa pari tuntia rekrytointiin. Kuukaudessa näistä kertyy helposti 600 tuntia, mikä tarkoittaa vuositasolla 200 000 euron kustannusta.

– Se on valtava tuntimäärä pois hoitotyöstä ja johtamisesta, operatiivinen johtaja Joel Toivio Teampalta muistuttaa.

Teampa etsii kumppaneilleen hoitajia ja lääkäreitä. Perusteelliseen rekrytointiprosessiin kuuluu psykologisten testien ohella paineensietokyvyn arviointi. Myös irtisanoutumisriski arvioidaan.

Helpoimmin Toivion tiimiltä saa apua, kun henkilökunnan tarve toistuu usein.

– Säännöllisyys on järkevää kaikkien kannalta, mutta joustamme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsintävaihe menee meidän piikkiin ja laskutamme vain toteutuneista tunneista eli siitä, kun hoitaja on työpaikalla.

”Autamme työntekijöitä onnistumaan työssään”

– Työntekijä saa meiltä hätätilassa apua lastenhoitoon ja joskus olemme jopa vieneet ihmisiä töihin. Meille on tärkeää, että maksamme hyvää palkkaa ja että työn tekemiselle ei olisi esteitä.

Teampalla on työntekijöilleen tukipalveluna vastuulääkäreitä, joille he voivat soittaa aina kun tarvitsevat konsultaatiota työvuorossaan.

– Tarjoamme työntekijöillemme aina täysiä tunteja, vaikka ne toteutuisivatkin eri asiakkailla. Haluamme, että töissä on kivaa ja siitä maksetaan hyvää palkkaa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja moni tuleekin työpäivänsä jälkeen toimistolle kahville. Pitkät työsuhteet ovat meille parasta palautetta, Toivio hymyilee.

Haluatko yksikköösi hyviä hoitajia? Soita Joelille 040 154 4180

Teampalta saat laadukkaita työntekijöitä:

• Palvelu muokataan joustavasti henkilöstötarpeidesi mukaan.
• Työntekijöiden rekrytointi on huolellista ja prosessi on tehokas.
• Psykologisiin testeihin kuuluu paineensietokyvyn arviointi ja irtisanoutumisriskin ennakointi.
• Suomen kielen kurssien ja kotoutumisavun lisäksi työntekijöille on tarjolla työntekoa edistäviä tukipalveluita, esimerkiksi hoitoapua lapsen sairastuessa äkillisesti.


Etsitkö yksikköösi parhaita hoitajia?

Next article