Etusivu » Näkö ja kuulo » Uudet kuulokojeet auttavat kuulemaan paremmin hälyssä ja tekoäly ohjaa käyttöä tarvittaessa – Kuuletko sinä kunnolla?
Sponsoroitu

Jos kuulo on heikentynyt lievästi, ihminen ei erota esimerkiksi lehtien suhinaa, kellon tikitystä tai linnun laulua. Puheesta katoavat ensimmäisenä pehmeät konsonantit. Kuulo alkaa heikentyä kaikilla jo 50 vuoden korvilla. Usein kuulontutkimukseen hakeutumista lykätään liian pitkään.

Kuuleminen ei ole helppoa varsinkaan silloin, kun moni puhuu samanaikaisesti, joku puhuu hiljaa tai kun on liikaa taustahälyä. Äänet sekoittuvat tällöin usein sekavaksi sekametelisopaksi ja puheesta on vaikeaa saada selvää. Tällöin on hyvä hakeutua kuulontarkistukseen.  

Laajennettu kokemus.

Uusien Signia AX -kuulokojeiden Augmented Focus -teknologia pystyy käsittelemään puheen ja ympäristön äänet täysin toisistaan riippumatta.

Uuden Augmented Focus -teknologian myötä olemme muuttaneet tavan, miten kuulokojeet käsittelevät puhetta ja ympäristön ääniä. Puheäänet prosessoidaan kokonaan erikseen muista äänistä. Tämän myötä puhe voidaan irrottaa kokonaan muista äänistä ja aina korostaa sitä, jolloin sen ja muiden äänien välille tulee selkeämpi kontrasti. Tämä helpottaa keskusteluiden seuraamista, varsinkin hälyisissä kuuntelutilanteissa, sekä vähentää aivojen rasitusta kuuntelun ollessa kokonaisuudessa vaivattomampaa. 

Yhdistä vaivatta. 

Signia AX -kuulokojeet ovat Android- ja iPhone-yhteensopivia ja niissä on Bluetooth-yhteys. Se mahdollistaa puheluiden ja musiikin suoratoiston suoraan kuulokojeisiin. Voit muuntaa kuulokojeesi langattomiksi kuulokkeiksi ja nauttia musiikista sekä äänikirjoista vaivattomasti suoraan kuulokojeiden kautta.

Käytä huoletta. 

Ladattavuus on myös tätä päivää ja sen myötä Signia AX -kuulokojeet ovat ladattavia. Kuulokojeet asetetaan yöksi laturiin latautumaan ja aamulla korviin. Täydellä latauksella ne kestävät helposti päivän askareet ja voit käyttää kuulokojeitasi huoletta aamusta iltaan. 

Saat tukea, silloin kun tarvitset. 

Signia Assistant -tekoälyapuri antaa tarvittaessa vinkkejä kuulokojeiden käyttöön. Tekoäly pystyy reaaliajassa muuttamaan kuulokojeiden säätöasetuksia tarpeittesi mukaan ja ohjaamaan käyttöä. Käytännössä taskussasi on aina mukana oma kuuloasiantuntijasi, joka palvelee sinua tarpeen tullen ajasta ja paikasta riippumatta.

Varaa aika ilmaiseen kuulontarkistukseen!

Next article