Skip to main content
Etusivu » Kultaiset vuodet » Hyvää seniorielämää meren rannalla
Sponsoroitu

On tärkeää, että palvelutarpeen lisääntyessä seniorit pääsevät itse vaikuttamaan asumisratkaisuihinsa.

– Kannustan aina ihmisiä tutustumaan eri yksiköihin ja katsomaan tuntuvatko tilat sellaisilta joissa viihtyy. Esimerkiksi millaista on henkilökunnan ammattitaito ja osaaminen, ovatko muut asukkaat samalla aaltopituudella sekä mitä ohjelmaa järjestetään ja millainen on hoitokodin arki. Tutustumiskäynnillä kannattaa kertoa mistä tykkää, sanoo Hoitokoti Päiväkumpu Oy:n toimitusjohtaja Anne Kangas.

Muutto hoivapalveluiden äärelle on monelle odotettu ja iloinen uusi alku, joka lisää hyvinvointia ja antaa mahdollisuuden käyttää aikaa juuri niihin asioihin, joista eniten nauttii.

– Elämästä on voitava nauttia myös palvelutarpeen kasvaessa, siksi huomioimme asukkaiden yksilölliset toiveet ja mieltymykset ja mahdollistamme ilon aiheita jokaiseen päivään, toteaa Kangas.

Korkeatasoinen ja viihtyisä hoitokoti Villa Vuoranta avautuu kesäkuussa

Helsingin Vuosaareen kesäkuussa avautuva Villa Vuoranta tarjoaa senioreille hyvää elämää, joka merkitsee muun muassa turvallisuutta, palveluja ja yhteisöllisyyttä. Saatavilla on senioriasumista kotipalveluilla ja palveluasumista ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Asukkaan kohtaaminen on aina arvostavaa.

– On tärkeää, että ihminen kokee tulleensa kohdatuksi ja kuulluksi. Asiat voivat olla pieniä kuten päivittäinen halaus ja huulipuna tai hoitajan työmatkalla keräämät valkovuokot. Yksi asukkaistamme olisi halunnut astronautiksi, joten hoitajat veivät hänet VR-laseilla kuukävelylle. Meillä hoitajat ovat todella luovia, Kangas kiittää.

– Kun tarkoituksena on rakentaa muille hyvää elämää ja tuoda iloa, tietää joka päivä miksi tulee töihin. Se antaa merkityksen tekemiselle ja ohjaa meillä Päiväkummussa vahvasti toimintaa, Kangas kertoo.

Helsingin Vuosaareen rakentuva Villa Vuoranta on arkkitehtonisesti upea rakennus meren rannalla, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aistiesteettömyyteen.

Päiväkummun perheyritys tarjoaa asiakkaillensa elämän iloa ja hellää hoivaa

Next article