Etusivu » Kauneudenhoito » Täyteainehoidot piilottavat arvet ja silottavat juonteet
Plastiikkakirurgia

Täyteainehoidot piilottavat arvet ja silottavat juonteet

Kuva: Getty Images

Arpia, ryppyjä ja juonteita voi silotella ilman kirurgin veistä. Turvalliset täyteainehoidot korjaavat tehokkaasti ihon pintamuutoksia.

Kasvojen iholla näkyy eletty elämä. Nuoruusiän aknen tai poistettujen luomien jättämät arvet, ikääntymiseen liittyvät juonteet ja rypyt, ihon löystyminen, kimmoisuuden väheneminen sekä kasvojen epäsymmetria ovat korjattavissa täyteainehoidoilla.

Täyteaineiden asiantuntija, Annika Haikala, sanoo pistoshoitojen vaikutuksen kestävän muutamasta kuukaudesta jopa puoleentoista vuoteen.

– Suurin osa asiakkaista tavoittelee mahdollisimman luonnollista ja ilmettä piristävää lopputulosta. Täyteaineita laitetaan tavallisimmin huuliin ja juonteisiin, niillä halutaan peittää arpia tai korjata kasvojen epäsymmetriaa. Luonnottoman näköiset ja epäsymmetriset lopputulokset johtuvat usein tekijän osaamisen puutteesta.

Pistoshoidoissa käytetään kahta vaikuttavaa ainetta: hyaluronihappoa ja botoxia. Hyaluronihappotäyteaine on ihossa esiintyvää hyaluronihappoa muistuttava geeli, joka sitoo kosteutta ja saa ihon näyttämään täyteläiseltä. Botox puolestaan rentouttaa paikallisesti hoidettavan alueen lihaksen. Sillä voidaan tasapainottaa kasvojesi ilmelihaksia, mikä ehkäisee erilaisista ilmeistä syntyviä ryppyjä. Kauneudenhoidon lisäksi botoxilla hoidetaan myös paljon terveyteen liittyviä vaivoja, kuten migreeniä, hampaiden narskuttelua ja liikahikoilua.

Pistoshoitojen tulokset ovat väliaikaisia ja aineet poistuvat elimistöstä kokonaan vaikutusajan loputtua aineenvaihdunnan kautta.

– Täyteaineisiin liittyy paljon ennakkoluuloja ja turhia pelkoja. Jos toimenpide on tehty oikein, se on sopivan huomaamaton, luonnollinen ja kasvojen parhaita puolia korostava. Vaihtoehtoja on useita ja niistä kannattaa käydä keskustelemassa asiantuntijan kanssa, Haikala kehottaa.

Next article