Skip to main content
Etusivu » Hyvinvointi » Kesällä sattuu ja tapahtuu, parasta pitää laser mukana!
Sponsoroitu

Kesä on aktiivista aikaa, jolloin halutaan olla ulkona ja jatkuvassa vauhdissa. Lumen sulamisen myötä kaivetaan kellareista esiin polkupyörät, puutarhalapiot, golfvarusteet ja lenkkitossut. Jos kuitenkin kaiken keskellä tulee haveri tai rasitusvamma, ei kannata jäädä ihmettelemään, vaan ottaa avuksi B-Cure -kotihoitolaser.

Tehokas hoitolaite kivun ja kudosvaurioiden hoitoon

Laserterapian on kliinisesti tutkittu vaikuttavan solujen toiminnan vahvistumiseen ja uusiutumiseen, ja näin se onkin päätynyt vaihtoehdoksi Suomen Käypä hoito -suosituksissa esimerkiksi haavojen ja nivelkipujen hoitoon. Ammattilaiset hyödyntävät terapiaa näiden lisäksi myös fysioterapiassa erilaisten rasitusvammojen ja jännetulehdusten nopeampaan parantamiseen.

Turvallisella ja helppokäyttöisellä kotihoitolaitteella ei ole kontraindikaatioita ja näin sitä voi hyödyntää koko perhe lemmikkejä myöten. Tuloksellinen laserhoito saavutetaan kuuriomaisella hoidolla. Esimerkiksi rasitusvammaa tulee hoitaa kaksi kertaa päivässä noin viikon ajan, haavaa kerran päivässä paranemiseen asti ja lihasjumeja muutamia kertoja, kunnes tuntuu hyvältä. Maahantuojan nettisivuilla julkaisemat aidot käyttäjäkokemukset kertovat terapian monipuolisuudesta. Sivustolta löytyvässä blogissa myös ammattilaiset kertovat kuinka he hyödyntävät B-Cure Laseria työssään.

Yksi laite koko perheelle

– Ostimme laserin alun perin miehen tenniskyynärpään hoitamiseen tuttavan suosituksesta. Alkuun laseria käytettiin oikeastaan vain em. vaivaan, mutta sitten tajusimme, että se toimii erinomaisesti myös tenniskyynärpäätä seuranneeseen golfkyynärpäähän, polvivaivoihin, lonkan limapussitulehdukseen, nyrjähtäneisiin nilkkoihin, olkapäävaivoihin ja niska- ja hartiavaivoihin. Paljon urheilevassa perheessä tämä on ihan ”must”, ja tässä iässä ei vaivoilta taida muutenkaan välttyä, kertoo Jytta Poijärvi-Miikkulainen.

– Laser tehoaa erinomaisesti myös haavoihin, leikkausarpiin ja paras keksintö on ollut käyttää tätä koiran anturahaavoihin. Ne ovat viheliäisiä ja hitaasti paranevia vaivoja, mutta laserilla haava menee umpeen nopeasti. Asuimme useamman vuoden trooppisella saarella ja koiralla oli usein haavoja tassuissa, johtuen terävistä koralleista. Kuuma ja kostea ilma oli haavoille myrkkyä, joten oli erittäin hyvä, että laser oli mukana ja haavat saatiin nopeasti kuntoon. Laser nopeuttaa myös koiran hotspotin paranemista, Poijärvi-Miikkulainen iloitsee.

Turvallinen ja edullinen hoitomuoto

B-Cure -kotihoitolaser on kätevän kokoinen ja helppo käyttää. Kuvassa juoksuharrastaja Heli Dromberg, joka lievittää laserilla esimerkiksi polvikipujansa.

Koska laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, jää muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi vain muutama eurosentti. Laitteen voi myös vuokrata kuukaudeksi kokeiluun. Terapialla ei ole kontraindikaatioita, eikä yliannostusvaaraa. Sillä ei kuitenkaan tule hoitaa silmiä, kasvaimia tai raskaana olevan vatsanseutua. B-Cure Laser on Suomessa käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, fysioterapeuteilla ja jo tuhansissa kotitalouksissa.

B-Cure Laser (808 nm)

Laserterapia (LLLT) stimuloi kudosta solutasolla parantaen sen omaa toimintaa ja uudistumiskykyä. Se vaikuttaa veren- kiertoon, aineenvaihduntaan, sekä kehon endorfiinituotantoon lievittäen kipua. Laser lisää elimistössä myös kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, joita keho tarvitsee kudosvaurioiden korjaamiseksi. B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja valittu Suomessa vuoden 2022 terveyslaitteeksi.

Muistilista B-Cure Laserin käyttöön

1. Käynnistä
2. Säädä hoitoaika
3. Hoida 6 minuuttia!
4. Paraneminen alkaa!

Lisätietoja, aitoja käyttäjäkokemuksia, kliinisiä tutkimuksia ja nettikauppa!

Next article