Skip to main content
Etusivu » Liikunta ja ravinto » VLCD on tehokas tapa pudottaa painoa
Sponsoroitu

Monen mielestä jo laihdutuksen aloitus tuntuu työläältä tai jopa vaikealta. Internet on täynnä erilaisia hittidieettejä, joista pitäisi löytää itselle sopivin. Nutrilett tarjoaa painonpudotukseen VLCD-valmisteita. VLCD tulee sanoista ”very low calorie diet” eli erittäin niukkaenergiainen ruokavalio. VLCD-jakson aikana kaikki päivän ateriat korvataan VLCD-valmisteilla, joista saadaan energiaa päivittäin vähintään 600, mutta alle 800 kilokaloria. VLCD-menetelmä päästää myös kokkaajan helpolla, sillä ruoat tulevat valmisjuomina tai veteen sekoitettavina annosjauheina. Erittäin niukkaenergiainen ruokavalio antaa sinulle tehokkaan startin painonpudotukseen!

Kokemuksesta tiedämme, että aloittaminen on paitsi vaikein – myös tärkein vaihe matkalla kohti ilopainoa, ja olemme halunneet tehdä sen Nutrilett VLCD-tehostartilla mahdollisimman helpoksi. Vinkkiemme ja tuotteidemme avulla pääset omatoimisesti alkuun. Tehostartin aikana ravintoaineiden saanti turvataan, mutta energiaa saadaan vähän.


Tehostartti painonpudotukseen

Omatoiminen painonpudotuksen tehostartti kestää 1–8 viikkoa, jonka aikana nautitaan viisi VLCD-ateriaa päivässä. Ateriat ovat VLCD-pirtelöitä, -keittoja ja -valmisjuomia. VLCD-ateriat sisältävät kaikki kehosi tarvitsemat välttämättömät ravintoaineet, kun tuotteita käytetään käyttöohjeiden mukaisesti.


On tärkeää, että noudatat käyttöohjeita ja nautit joka päivä kaikki viisi annosta. Tehostarttaus kestää maksimissaan 8 viikkoa, jonka jälkeen siirrytään painonpudotuksen seuraavaan vaiheeseen. Siirtyminen tapahtuu hallitusti 1–4 viikon aikana. Neljän viikon hallitun siirtymän voi tehdä esimerkiksi niin, että jättää yhden VLCD-aterian pois viikoittain ja korvaa sen monipuolisella ja terveellisellä ruoalla.

Nutrilett VLCD-tuotteet on tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille aikuisille. Nuorten, sairaiden tai raskaana olevien tai imettävien naisten ei pidä käyttää tuotetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Terveiden laihduttavien ylipainoisten aikuisten ei pidä käyttää tuotetta yli kahdeksan viikkoa tai toistuvasti tätä lyhyempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Dieetin aikana on tärkeää nauttia riittävästi vettä.


Vinkit VLCD-painonhallintaan

 1. Niukkaenergiainen dieetti voi viedä voimavaroja
  Valitse oikea ajankohta ja riittävästi aikaa VLCD:lle. Älä aloita sitä suuren tai stressaavan elämänmuutoksen keskellä. Varsinkin hyvin niukkaenergiaisen dieetin jälkeen tarvitset sekä aikaa että energiaa uudenlaisen ruokavalion suunnitteluun ja hallintaan.

 2. Vettä ja lepoa tarpeeksi
  VLCD-jakson aikana ikävimmät tuntemukset ovat usein jakson alussa. Muista juoda tarpeeksi vettä ja harrastaa liikuntaa vain rauhallisesti. Osa ensimmäisten päivien päänsärystä saattaa johtua liian vähäisestä nesteensaannista. Epämukava olo helpottaa muutamassa päivässä.

 3. Rauhallinen siirtymä VLCD-valmisteista ruokaan
  Siirry maltillisesti tavalliseen ruokavalioon VLCD-dieetin jälkeen. Muista säännöllinen ateriarytmi ja vähennä VLCD-aterioita vähitellen lisäämällä tilalle vähäkalorista ruokaa kohtuullisina annoksina.

 4. Pyydä tukea suureen muutokseen
  VLCD-tuotteita voi käyttää omatoimisesti jopa 8 viikon ajan, jonka jälkeen voi tuntua hankalalta siirtyä takaisin kohti normaalia ruokavaliota. VLCD-jakson jälkeiseen arkeen kannattaakin pyytää apua ravitsemusterapeutilta, lääkäriltä tai muulta terveydenhuollon ammattilaiselta.

Psst! Tee VLCD-jakso itsellesi mahdollisimman helpoksi ja hanki dieetin aikana tarvittavat tuotteet kotiin etukäteen. Näin vältyt myös houkutuksilta ruokakaupassa. VLCD-tuotteet voit hankkia hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista tai kätevästi Nutrilettin omasta verkkokaupasta nutrilett.fi.

Ota lentävä lähtö painonpudotukseen
Nutrilettin VLCD-pirtelöillä, -keitoilla ja -valmisjuomilla

Next article