Skip to main content
Etusivu » Kultaiset vuodet » Ruokaboksi on oiva palvelu seniorikansalle
Sponsoroitu

Miten monipuolinen, terveellinen ja herkullinen arkiruokailu tehdään helpoksi? Ruokaboksilla se onnistuu.

Talvella on ikävä liukastella kauppaan. Arkiruoan valmistaminen on monelle pakkopullaa eikä maistuvia reseptejä tahdo tulla mieleen. Kenties näistä syistä erityisesti seniorikansan ruoka kärsii yksipuolisuudesta, eikä sisällä tarpeeksi ravinteita.

Ruokaboksi onkin oiva vaihtoehto seniorikansalle, sillä sen avulla on helppo syödä monipuolisesti ja terveellisesti. Se tuo uusia makuja ruokailuun ja inspiraatiota arkikokkailuun. Monipuolinen ruokavalio auttaa jaksamaan ja pitää terveenä niin seniorin kuin muutkin. Uusien asioiden oppiminen on kaikenikäiseille hyväksi ja ruuanlaitto uusilla resepteillä tekeekin hyvää mielelle, josta huolehtiminen on erityisen tärkeää juuri senioreille.

Helpot reseptit

Ruokaboksin reseptit ovat arkeen sopivia, helppoja, maukkaita, vaihtelevia ja nopeita – ovathan ne kaikki ammattikokkien ennakkoon suunnittelemia ja testaamia. Tavallisia ihmisiä silmällä pitäen suunnitellut reseptit takaavat kuitenkin myös kokemattomamman kokin onnistumisen. Ohjeita on helppo seurata ja viikon reseptit ovat monipuolisia. Kaikkiin resepteihin käytetään tuoreita, sesongissa olevia kasviksia. Boksia on kahta kokoa, pieni (1-2 henkilölle) ja iso 3-5 henkilölle).

Kun tilaa valmiiksi suunnitellut ruoat kotiin, vähenee myös ruokahävikin määrä. Reseptien valmistamiseen tarvitaan vain kaikkein tavallisimmat keittiövälineet.

Yrityksen markkinointijohtaja Maia Söderlund kertoo, että moni asiakas on kiitellyt Ruokaboksista saamaansa uutta ruoanlaittoinspiraatiota ja sitä, että boksista löytyneistä suosikkiresepteistä on tullut pidettyjä klassikoita heidän kodeissaan.

Kotimaisuus

Kotimaisena yrityksenä Ruokaboksille on itsestään selvää valita kotimainen vaihtoehto aina kuin se on mahdollista.

– Kun ostamme kotimaisia raaka-aineita tuemme kotimaista alkutuotantoa ja kotimaisten raaka-aineiden käyttöä. Epävakaat ajat ovat tuoneet taas pinnalle sen, miten tärkeää kotimainen ruoantuotanto on, Söderlund huomauttaa ja lisää:

– Ostamme myös mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet suoraan tuottajilta, jolloin ruoan matka pellolta Ruokaboksiin ja sen kautta suomalaisten ruokapöytään lyhenee. Kuluttaja saa tuoreempaa ruokaa ja tuotto menee tässä mallissa sinne minne se kuuluukin: tuottajalle, lukuisten välikäsien sijaan.

– Näin opetamme myös asiakkaillemme miten kotimaisista raaka-aineista kokataan maukasta arkiruokaa.

Ainoa laatuaan

Ruokaboksi toimii maanlaajuisesti Raaseporista aina Rovaniemelle asti kaikilla yli 20 tuhannen asukkaan paikkakunnilla. Ruokaboksin verkkosivuilta voi tarkistaa kuuluuko oma postinumero toimitusalueelle.

ruokaboksi

Kokeile Ruokaboksia

Mikä boksi soveltuu parhaiten teille?

Next article