Etusivu » Kultaiset vuodet » Korkeatasoista hoivaa ja asumispalvelua meren rannalla
Sponsoroitu

Viihtyisissä merellisissä puitteissa sijaitseva Villa Vuoranta tarjoaa korkeatasoista ympärivuorokautista palveluasumista sekä itsenäisempää senioriasumista ikääntyneille.

Villa Vuorannassa työskentelee huippuammattilaisten tiimi, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, geronomi, fysioterapeutti sekä hoiva-avustajia. Lisäksi lääkärit ovat tärkeä osa tiimiä. Hoivamuusikko ja kuvataideohjaaja vastaavat osaltaan elämänilon ja ohjelman toteutuksesta. Senioriasujien apuna ja yhteisöllisen elämän mahdollistajana toimii palvelumestari, joka järjestää asukkaille mielekästä tekemistä, esimerkiksi liikunta- musiikki ja taideryhmiä.

– Päiväkummussa asukkaita hoidetaan yksilöllisesti taidolla ja lämmöllä. Kaikki toimintamme perustuu elämäilon toimintafilosofiaan. Arkisten tarpeiden tyydyttämisen lisäksi rakennamme asukkaille täysipainoista ja merkityksellistä elämää – elämää, jossa on iloa!, kertoo Päiväkummun toimitusjohtaja Anne Kangas.

Villa Vuorannassa on huomioitu perheen osallisuus asukkaiden elämään. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita ilman erillisiä vierailuaikoja. Yksityiskäyttöön voi varata esimerkiksi perhejuhliin soveltuvan monitoimitilan tai spa-osaston, johon kuuluu sauna, kylpyhuone, poreallas ja kaunis takkahuone.

– Ylpeytenämme on laadukas oman keittiön ruoka ja menu, jossa huomioidaan vuodenajat juhlapyhineen ja satokauden herkkuineen. Asukkaamme matkustavat usein erilaisille makumatkoille keittiöhenkilökuntamme opastamina, iloitsee Kangas, jolle laadukkaita hoivapalveluita tuottavan Villa Vuorannan avaaminen oli pitkäaikainen unelma.

Tasokasta ympärivuorokautista palvelu- ja senioriasumista kotihoidon palveluilla!

Tutustu suomalaisen Päiväkumpuperheyrityksen tarjoamiin palveluihin:

Next article