Skip to main content
Etusivu » Dermatologia ja ihonhoito » Oletko jo kokeillut kainaloille hellää Deovoidetta?
Sponsoroitu

Kun Saara Heikkinen pyöritti omaa yleistä puusaunaa 2010-luvulla, hän kuunteli tarkasti ihmisten toiveita ja kokemuksia luonnonkosmetiikasta. Kuulemansa pohjalta hän kehitti suolasaippuan, jota erityisesti kuivaihoiset kiittelivät. Asiakkaan kokemuksesta lähti liikkeelle seuraavakin kehitystyö ja syntyi uusi tuote: Deovoide.

Idea deovoiteista syntyi, kun Kaurilan saunan perustaja Saara Heikkinen jutteli asiakkaidensa kanssa lenkkisaunassa. Kuva: Johanna Lind

– Deovoide on Kaurilan Saunan helmi ja saunomisen jälkeen suurin intohimoni. Se sai alkunsa, kun eräs lenkkisaunan asiakas tuli ulkomailta ja kehui katukauppiaalta ostamaansa filmipurkkiin pakattua voidemaista deodoranttia. Päätin valmistaa oman hellävaraisen deodorantin ja kokeilujen jälkeen löysin toimivimman koostumuksen, yrittäjä Heikkinen kertoo.

Deovoiteiden ainesosat ymmärtää arkijärjellä jokainen

Kaurilan Sauna valmistaa kaikki tuotteet käsityönä Pitäjänmäellä. Tällä hetkellä kasviöljyistä ja muista luonnon aarteista syntyy neljällä reseptillä 33 erilaista Deovoidetta, jotka ovat kaikki FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu Deovoide kunnioittaa kehon luonnollisia prosesseja.

– Deovoide on tehokasta ja helppokäyttöistä. Se imeytyy nopeasti ja on erittäin riittoisaa. Epämiellyttävät tuoksut pysyvät poissa, mutta mikään ainesosa ei tuki ihohuokosia ja hikirauhasia. Ja asiakkaat ovat kehuneet, että Deovoide toimii kovienkin urheilusuoritusten aikana. Tällaista palautetta on aivan ihana kuulla, Heikkinen sanoo.

Tuoksuvariaatioita ja koostumuksia on laaja valikoima, jotta jokaiselle naiselle, miehelle ja nuorelle löytyy mieleinen Deovoide.

Kaurilan Saunan virkistystoiminnanjohtaja Olavi ilahduttaa asiakkaita somessa ja toisinaan myymälässä. Kuva: Johanna Lind

– Tuoksut tulevat puhtaasti aidoista eteerisistä öljyistä ja useat niistä ovat unisex-tuoksuja. Esimerkiksi eteerinen appelsiiniöljy valmistetaan appelsiinin kuoresta ja tuoksu on aivan ihastuttava. Tavoitteemme on, että Deovoidetta on ilo käyttää joka päivä. Se sopii myös ensimmäiseksi deodorantiksi nuorille, Heikkinen hymyilee.

Entä jos on allerginen ja jännittää kokeilla eteerisiä öljyjä sisältävää Deovoidetta?

– Emme käytä säilöntäaineita, joille monet ovat herkistyneitä. Meillä on myös vegaanisia ja hajustamattomia Deovoiteita, joita voi käyttää huoletta. Myymälässämme Deovoiteisiin voi tutustua, Heikkinen vinkkaa.
Munkkiniemen myymälässä ja omassa verkkokaupassa on Deovoiteiden lisäksi tarjolla Kaurilan Saunan monipuolinen luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy muun muassa laadukkaita suolasaippuoita, palashampoita, voiteita ja öljyjä.

Verkkokaupassa voi lukea käyttäjien antamia arvosteluja ja kokemuksia tuotteista, jotka Heikkinen julkaisee sellaisenaan.

– Deovoiteiden lisäksi meillä on valikoimassa paladeo ja tänä kesänä lanseeraamme vielä uudelleentäytettävän stikkideon. Löytyy myös kaikkea kivaa saunaan liittyvää, jolla voi piristää arkea ja vaikka juhannussaunaa mökillä. Tervetuloa! Heikkinen huikkaa.

Kaurilan saunan Deovoide pitääkainalot raikkaina

• 33 erilaista Deovoidetta, valikoimassa myös vegaaninen ja hajustamaton tuote.
• Kokonaisuudessaan lähes 100 tuotteen sarja FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on 100 % kotimaista lähituotantoa Helsingin Pitäjänmäeltä.
• Myymälässä on Kaurilan Saunan laajan kosmetiikkavalikoiman lisäksi runsaasti kotimaisia artesaanituotteita.

Kiinnostuitko Deovoiteista?

Löydät myymälämme osoitteesta Munkkiniemen puistotie 2, 00330 Helsinki – tai verkkokaupastamme alla olevasta linkistä!

Next article