Etusivu » Tulevaisuuden terveydenhoito » Täysin uudenlaiset Signia Active Pro Earbuds -kuulokojeet madaltavat kynnystä hankkia kuulokojeet.
Sponsoroitu

Moni pyrkii parantamaan kuntoaan ja unen laatuaan älysormuksen tai aktiivisuusrannekkeen avulla. Kuitenkin jos kuulo heikkenee, moni arastelee kuulokojeiden hankkimista ulkonäkösyistä.

Kuulotekniikka Oy on tuonut markkinoille kuulokojeista mallin, joka näyttää langattomilta kuulokkeilta. Uudenlainen muotoilu madaltaa kynnystä ottaa kuulokojeet käyttöön ja hoitaa heikentynyttä kuuloa, joka on yleinen mutta alihoidettu vaiva. Säätöasetuksia voidaan ohjata älypuhelimen sovelluksella. Bluetooth-suoratoiston ansiosta voi kuunnella musiikkia, tv-ohjelmia sekä puheluita. Langaton latauskotelo mahtuu taskuun.

Kuulo alkaa heikentyä kaikilla ihmisillä yleensä viidenkymmenen ikävuoden jälkeen. Miehille ikäkuulon alenema kehittyy keskimäärin naisia nopeammin. Silti moni sinnittelee liian pitkään ilman apua, koska ajatusta kuulokojeista arastellaan. Jopa 90 prosenttia lievästä tai keskivaikeasta kuulonalenemasta kärsivistä ei käytä kuulokojeita, vaikka ne helpottaisivat elämää.

Älysormukset ja -kellot ovat muokanneet ihmisten suhtautumista oman hyvinvoinnin parantamiseen. Puettava teknologia on niin hyvännäköistä, että sitä halutaan käyttää. Jotta ulkonäköhuolet eivät jarruttaisi kuulo-ongelmien hoitoa, Signia on kehittänyt täysin uudenlaiset Earbuds-kuulokojeet. Niitä ei erota langattomista kuulokkeista. Se madaltaa kynnystä kojeiden käyttöön, kertoo Kuulotekniikan toimitusjohtaja Juha Hakala.

Paranneltu puheentunnistus

Huono kuulo vaikeuttaa keskusteluun osallistumista, varsinkin jos ympärillä on hälyä. Kuulokojeet auttavat suuntaamaan ja tarkentamaan kuuloa haastavissa tilanteissa, kuten kaikuvissa tiloissa ja ryhmäkeskusteluissa. Ne myös aktivoivat kuulohermoa, mikä hidastaa kuulon heikkenemistä.

Signia Active Pro Earbuds-kuulokojeissa on parannettu puheentunnistus, joka auttaa rajaamaan ylimääräisen hälyn pois. DSP-äänenkäsittelyn ansiosta äänenlaatu on huippuluokkaa. Kun ei tarvitse pinnistellä kuullakseen, voi kuulla paremmin ja nauttia keskusteluista, Hakala kuvailee.

Kuulotekniikka Oy on kotimainen perheyritys, joka on toiminut kuulokojeiden myyjänä ja maahantuojana vuodesta 1979 lähtien. Erikoisosaamistamme ovat kuulontutkimukset ja kuulokojesovitukset. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Tammisaaressa ja Porvoossa. Kuulotekniikan kuulontarkastukset ovat maksuttomia.

Varaa aika ilmaiseen kuulontarkistukseen!

Next article