Etusivu » Tuki- ja liikuntaelimet » B-Cure Laser lievittää kroonisen sairauden aiheuttamaa kipua
Sponsoroitu

Laserterapia vahvistaa solujen omaa toimintaa, jolloin kudos elpyy, uudistuu ja vahvistuu. Terapian on kliinisesti tutkittu lievittävän muun muassa nivelrikon, fibromyalgian, CRPS:n ja TMD:n kipuja sekä nopeuttavan jo kroonistuneidenkin haavojen paranemista. Suomessa B-Cure Laser -kotihoitolaitteella apua saavat jo tuhannet kivusta kärsivät.

Oulun kaupungin kuntoutuspalvelujen fysiatrian yksikkö on jo vuosia käyttänyt B-Cure Laseria yhtenä lääkkeettömänä kivunhoitoterapiana. 

– Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Vahvojen opiaattien käyttöön liittyvät potilaalla niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski. Lääkkeettömien hoitomenetelmien käyttöä korostetaan, ja laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen, kertoo fysiatri Timo Pehkonen, ja jatkaa:

– Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa.

Koska B-Cure Laserin teho perustuu kudoksen ja solujen oman toiminnan parantamiseen, saadaan parhaat tulokset kuurinomaisella hoidolla. Siinä missä tehokkaammilla ammattilaismalleilla hoidetaan 2–3 kertaa viikossa, kotikäyttölaitteilla kotona tehtävä päivittäinen hoito takaa tasaisen ja tuloksellisen hoidon. Hoidon vaikutuksen tuntee muutaman hoitokerran jälkeen kudoksen kunnosta riippuen.

Käyttäjät kiittävät

B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja Suomessa valittu vuoden 2022 terveyslaitteeksi. Maahantuojan nettisivuilla julkaisemat aidot käyttäjäkokemukset kertovat terapian monipuolisuudesta. Siellä voi lukea muun muassa miten; Leena Ruonala on selättänyt vuosia kestäneen 5 välilevyn pullistuman aiheuttamia kipuja, Anna Saloranta on taistellut whip splash -trauman aiheuttamien niskakipujen kanssa ja Raija Kallion sormien nivelrikkokivut hellittivät. Myös Iida Oksanen sai apua B-Cure Laserista saaden kasvojen alueen hermokivut hallintaan, Annukka Vauhkonen hoitaa kroonisia jännekipuja, Jussi Murtomäki löysi vihdoin avun niska-hartia-alueen hermokipuihin ja nivelrikkoon sekä Riitta Pehkonen pääsi eroon vuosia vaivanneesta iskiaskivusta.

Turvallinen ja edullinen kotikäytössä

Kotikäyttöön suunnitellut B-Cure -laserlaitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, ja ne sopivatkin koko perheen käyttöön. Koska laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, jää muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi vain muutama eurosentti. Laitetta voi myös vuokrata.

Terapialla ei ole kontraindikaatioita. Sillä ei kuitenkaan tule hoitaa silmiä, kasvaimia tai raskaana olevan vatsanseutua. 

B-Cure Laser on Suomessa käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, fysioterapeuteilla ja jo tuhansissa kotitalouksissa.

Kiinnostuitko kotikäyttöisestä kivunlievittäjästä?

Next article