Etusivu » Kultaiset vuodet » Terveyslomalla hoitoa moneen vaivaan
Sponsoroitu

Terveyslomaan kuuluu aina lääkärin vastaanotto, jolla alkaa hoidon suunnittelu.

Viron Pärnussa sijaitsevassa Tervis Kylpylöissä käydään Terveyslomilla paljon myös Suomesta. Terveysloman pituus on keskimäärin seitsemän vuorokautta, mutta joillekin asiakkaille suositeltavaa on kahden viikon hoitojakso.

– Terveysloma ei ole rentoutumista vaan vaivojen hoitamista ja siihen tarvitaan enemmän aikaa kuin päivä tai kaksi kylpylässä, Tervis Kylpylöiden myynti- ja markkinointijohtaja Karmen Eisenschmidt täsmentää.

Lääkärin vastaanotto ja hoitosuunnitelma

Tervis Terveysloman oleellisin ero rentoutuslomaan on lääkärin vastaanotto. Terveysloman hoito-ohjelman aluksi lääkäri kartoittaa asiakkaan tarpeet ja toiveet, ja laatii räätälöidyn hoitosuunnitelman. Lääkäri ja asiakas sopivat hoito-ohjelman sisällöstä keskenään.

– Meiltä saa apua kroonisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, sydän- ja verisuonitauteihin, kroonisiin ihosairauksiin, ylempien ja alempien hengitysteiden tulehduksiin sekä allergioihin, Eisenschmidt kertoo.

Lääkärin tehtävänä on ehdottaa konkreettisiin vaivoihin sopivia hoitoja. Hoitosuunnitelma on aina henkilökohtainen ja asiakkaan terveydentilaan pohjautuva, sillä kaikki hoidot eivät luonnollisesti sovi kaikille. Viikon sisällä asiakas tapaa hoitosuunnitelman laatineen lääkärin uudestaan. Tällä vastaanotolla lääkäri tarkistaa, miten hoidot ovat vaikuttaneet ja tarvittaessa muuttaa hoito-ohjelmaa Terveysloman loppuajaksi.

Terviksessä pääsee halutessaan myös erikoislääkärin, kuten gynekologin tai ihotautilääkärin vastaanotolle. Laboratoriotutkimukset tehdään yhteistyössä Pärnun sairaalan ja Synlabin kanssa.

Pärnulaisia mutakylpyjä

Pärnussa Tervis Kylpylöissä käy noin 26 000 suomalaista vuosittain. Terveyslomien lisäksi kylpylään tullaan myös virkistymään ja nauttimaan hemmotteluhoidoista.

Tervis on Pärnun ainut kylpylä, joka tarjoaa mutahoitoja. Hoidoissa käytetään paikallista, laadukasta hoitomutaa.

– Olemme ylpeitä mutahoidoistamme. Meillä on näistä hoidoista paljon kokemusta, Karmen Eisenschmidt toteaa.

Ota yhteyttä +372 447 9200 / +358 923 160 870, Tervis kylpylähotelli, Seedri 6, Pärnu, 80010 Viro 

Kiinnostuitko terveyslomasta kylpylässä?

Next article