Etusivu » Kultaiset vuodet » Ota niskalenkki kivustasi
Sponsoroitu

Suomen Käypä hoito -suosituksissa korostetaan hyvän hoitosuhteen lisäksi lääkkeettömien hoitokeinojen tärkeyttä ja potilaan vastuunottoa omasta kunnosta ja toipumisesta. Lääkkeettömät hoitokeinot ovat kehittyneet huimasti, ja niiden kokeilu ja käyttö kotioloissa on tehty helpoksi.

B-Cure Laser akuutin ja kroonisen kivun hoitoon

Laserterapian kivunlievitysvaikutus perustuu kivun lähteen hoitoon. Terapia edistää oireilevan kudoksen toimintakykyä, jolloin alueella vallitsevan tulehduksen tai kudosvaurion paraneminen nopeutuu. Kivunlievitys on näin lähes välitöntä ja kestävää, kudosvauriosta riippuen.    

Kliiniset tutkimukset osoittavat terapian tehoavan mm. akuuttiin ja krooniseen lihas- ja nivelkipuun, erilaisiin kuluma- ja hermokipuihin, sekä edistävän haavojen ja tulehdusten paranemista. Myös maahantuojan nettisivuilla julkaisemat aidot käyttäjäkokemukset kertovat terapian monipuolisuudesta. B-Cure Laser on kansainvälisesti palkittu ja Suomessa valittu vuoden 2022 terveyslaitteeksi. B-Cure Laser on Suomessa käytössä kipuklinikoilla, haavahoidossa, fysioterapeuteilla ja jo tuhansissa kotitalouksissa.  

Turvallinen ja edullinen kotikäytössä

Koska B-Cure Laserin teho perustuu kudoksen ja solujen oman toiminnan parantamiseen, saadaan parhaat tulokset kuurinomaisella hoidolla. Siinä missä tehokkaammilla ammattilaismalleilla hoidetaan 2–3 kertaa viikossa, kotikäyttölaitteilla kotona tehtävä päivittäinen hoito takaa tasaisen ja tuloksellisen hoidon. Kotikäyttöön suunnitellut B-Cure-laserlaitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, ja ne sopivatkin koko perheen käyttöön. Terapialla ei ole vasta-aiheita, sitä voi käyttää tekonivelten, sydämentahdistimen tai muiden implanttien yhteydessä. Laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, joten muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi jää vain muutama eurosentti. Laitetta voi myös vuokrata nettisivuilla tai soittamalla Terveystekniikan asiakaspalveluun. Samasta numerosta saa myös neuvoja ja lisätietoja.

Lääkkeettömät kipulaastarit paikalliskipuun 

FIT-kipulaastari tarjoaa lievitystä paikalliskipuun viiden vuorokauden ajaksi. Niiden teho perustuu laastarin pinnalla olevaan mineraalipinnoitteeseen, joka heijastaa kehon omia lämpö- ja infrapunasäteitä takaisin kudokselle. Tämän seurauksena alueen verenkierto ja aineenvaihdunta tutkitusti paranee ja kipu lievittyy. Iholle ja kehoon ei päädy mitään ainesosia, joten laastarit sopivat käytettäväksi kaikkiin kiputiloihin ja yhdistelmäksi mahdollisen sairauden muuhun hoitoon ja lääkitykseen. 

Kipulaastareiden tehoa on kliinisesti tutkittu ja niitä myydään maailmanlaajuisesti. Suomalaisten tyytyväisten käyttäjien aitoja kokemuksia mm. kroonisten ja akuuttien nivel-, lihas- ja reumakipujen lievittämisestä voi lukea maahantuojan nettisivuilta.

Laastareiden käyttö on helppoa. Ergonomisesti muotoiltu laastari liimataan paikoilleen kipualueelle, jossa se pysyy paikoillaan ja lievittää kipua jopa 5 vuorokauden ajan yötä päivää. Laastari kestää suihkun ja kevyen saunomisenkin. Laastareita saa 3 tai 8 kappaleen paketeissa, hinnat alkaen parista kympistä.

kipu

Lisätietoa, aitoja käyttäjäkokemuksia, kliinisiä tutkimuksia ja nettikauppa

Next article