Etusivu » Hyvinvointi » Ruokaboksi monipuolistaa ruokavaliota
Sponsoroitu

Ruokaboksi jakaa koteihin viikoittain laadukkaat raaka-aineet sekä reseptit kolmeen tai neljään lämpimään ateriaan. Näin terveellisen kotiruuan valmistaminen onnistuu vaivattomasti.

Riittävästi eri ravintoaineita sisältävä ruokavalio on hyvinvoinnin kulmakivi. Arjessa vain ei aina ole aikaa tai mahdollisuutta ideoida ja kokata tarpeeksi vaihtelevasti.

Ruokaboksi tarjoaa ratkaisun tähän monelle tuttuun pulmaan. Boksin sisällön voi valita omiin tarpeisiin sopivaksi. Vaihtoehtoja ovat Ruokaboksi Original, Vegeboksi sekä erityisesti lapsiperheille suunniteltu Perheboksi.

Ruokabokseja on myös eri kokoisia, 1–7 hengen kotitalouksiin sopivia. Raaka-aineiden määrä on mitoitettu boksin koon mukaan hävikin minimoimiseksi.

– Lisäksi tilausta tehdessään voi valita, haluaako ainekset ja reseptit kolmeen vai neljään lämpimään ateriaan, täsmentää Ruokaboksin markkinointipäällikkö Maia Söderlund.

Huolellisesti suunnitellut reseptit

Ruokaboksin reseptit ovat keittiömestari Jussi Purasen vetämän ammattikokkitiimin suunnittelemia ja koekeittiössä testattuja. Niissä lukee selkeästi eri työvaiheet sekä ruuan valmistamiseen kuluva aika. Tyypillisesti aktiivisen työn aika on maksimissaan puolisen tuntia.

Uusia reseptejä kehitetään jatkuvasti ja vanhoja suosikkireseptejä laitetaan uudelleen tarjolle.

– Suosittuja reseptejä ovat pastaruoat, perinteinen lohikeitto, uunissa paahdetut juuressalaatit sekä tietenkin hampurilaiset ja tacot, Söderlund kertoo.

Asiakkaat ovat kokeneet ruokavalionsa monipuolistuneen sekä kasvisten syömisen lisääntyneen.

Ruokabokseissa käytetään paljon kasviksia. Saman viikon resepteissä proteiinin lähde on jokaisessa ateriassa eri. Asiakaspalautteen mukaan viikoittaisen Ruokaboksi-tilauksen myötä asiakkaat ovat kokeneet ruokavalionsa monipuolistuneen sekä kasvisten syömisen lisääntyneen.

– Saamme asiakkailta paljon kiitosta raaka-aineidemme laadukkuudesta ja tuoreudesta.

Suurin osa Ruokaboksin kaloista, lihoista, salaateista ja yrteistä sekä kasviksista hankitaan suoraan tuottajilta. Hankintaketju tilalta ruokapöytään on lyhyempi, kun kuljetukset jälleenmyyjälle ja tuotteen säilyttäminen kaupan hyllyllä puuttuvat.

– Olemme varmistaneet kuluttajien puolesta tuotteiden vastuullisuuden.

Helppo ottaa käyttöön

Asiakkaaksi rekisteröityminen ei sido tai velvoita mihinkään. Asiakastilin luotuaan voi ruksaamalla valita viikot, jolloin haluaa Ruokaboksin toimituksen.

Ruokaboksin hinta vaihtelee koon mukaan 59–109 euron välillä. Mitään muita kuluja ei ole. Kuljetuksesta ei veloiteta erikseen.

Osoitteesta ruokaboksi.fi näkee, kuuluuko oma kotipaikkakunta jo toimitusalueeseen. Jos se löytyy listalta, voi klikata itsensä monipuolisesti terveellisiä ruokia valmistavien kotikokkien huojentuneeseen joukkoon.

Kiinnostuitko arkea helpottavasta Ruokaboksista?

Next article