Etusivu » Hyvinvointi » B-Cure Laser hoitaa kipua jo yli tuhannessa suomalaiskodissa
Sponsoroitu

Monipuolisen laserterapian on kliinisesti todistettu edistävän haavojen ja kudosvammojen paranemista, sekä lievittävän laajaa kirjoa erilaisia nivel- ja lihaskipuja. 

Amin Asikainen on yksi menestyneimmistä suomalaisista nyrkkeilijöistä, joka nykyään toimii valmennuksen monitoimimiehenä sekä perheenisänä. Hektiseen arkeen ei mahdu säännöllinen käynti hierojalla. 

– Kireys olkapäässä aiheutti niin kovaa kipua, etten neljään kuukauteen ole liikkeitä voinut suorittaa puhtaasti. Itsekseni olen koittanut hieroa olkapäätä ja laitella kaiken maailman salvoja, mutta ei siitä ole ollut apua. Sain B-Cure Laserin käyttööni pari viikkoa sitten ja olen käyttänyt sitä iltaisin saunan jälkeen. Pahimmat kireydet ovat jo lieventyneet ja liikerata on selkeästi parantunut. Olen vakuuttunut ja aion ehdottomasti jatkaa laserin käyttöä, Asikainen toteaa.

Nopea apu nivelrikkokipuihin

Sipoolaisella Raija Kalliolla todettiin nivelrikko sormissa jo 90-luvulla. 

– Kipua hoidettiin toinen toistaan vahvemmilla kipulääkkeillä, kunnes lopuksi söin vahvinta lääkettä jatkuvana kuurina. Siitä huolimatta sormet olivat aivan turvoksissa, eivätkä kestäneet edes lakanan hipaisua. Kesällä 2020 hankin B-Cure Laser Sport -laitteen ja sain avun parissa viikossa. Olen lopettanut kipulääkkeet, nukun hyvin ja mieli on virkeä.

Tehokas rasitus- ja kulumakipuihin

Entinen aktiiviurheilija Juha Kauppinen sai helpotuksen pitkäaikaisiin selkä- ja akillesjänneongelmiin. 

– Aloittaessani hoidon odotukseni eivät olleet hirveän suuret. Olikin ilo huomata, että muutaman käyttökerran jälkeen selkäni rauhoittui sen verran, että nukkuminen parani selkeästi. Laite tuntuu auttavan myös nuoruusvuosien kovan urheilutaustan seurauksena moneen kertaan leikattujen akillesjänteiden kipuiluun. Kipulääkkeet olen voinut käytännössä jättää kokonaan pois.

B-Cure Lääkintälaser (808nm) 

Pienteholaserhoito (LLLT) tehostaa kehon omaa immuunijärjestelmää ja vahvistaa solusignaaleja. Laser lisää elimistössä myös kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa, joita keho tarvitsee kudosvaurioiden korjaamiseksi.

Oulun kaupungin kuntoutuspalvelujen fysiatri Timo Pehkosella on käytössä B-Cure Laser -laite yhtenä ei-lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä.

– Aluetta tulee hoitaa kuurinomaisesti. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin.

Yliannostusriskiä ei ole. Tunnettuja vasta-aiheita ei ole, mutta hoitoa ei suositella syöpäkasvaimiin, silmiin eikä raskaana olevan vatsanseudulle.

Next article