Etusivu » Dermatologia ja ihonhoito » Ihonhoitosarjan lähtökohtana ihon terveys
Sponsoroitu

Mari Salokannel 

koulutusvastaava, Dermalogica

Ihon oikeanlainen hoito on tärkeää ihon huolenaiheiden, kuten kuivuuden, kireyden, herkkyyden ja näppyjen, hoidossa. Dermalogica-ihonhoitosarja huomioi ihon yksilölliset tarpeet, sillä jokaisen iho on ainutlaatuinen.

Aikuisen iho-ongelmat voivat johtua useasta eri syystä. Myös meikin ja ihonhoitotuotteiden sisältämät raaka-aineet saattavat aiheuttaa näppyjä tai herkistymistä. Tällaisia raaka-aineita voivat olla keinotekoiset väriaineet, hajusteet ja mineraaliöljyt.

Ihonhoitosarja Dermalogica ei sisällä ihon hyvinvoinnille haitallisia ainesosia. Tuotesarja on kehitetty toimimaan ihon oman logiikan mukaan.

– Tuotteemme sisältävät tehokkaita raaka-aineita, joissa käytetään alan viimeisintä teknologiaa. Näin saadaan näkyviä tuloksia, sanoo Dermalogican koulutusvastaava Mari Salokannel.

Kotihoitotuotteiden lisäksi useat hoitolat tarjoavat Dermalogica-tuotteilla tehtäviä kasvohoitoja. Niissä koulutetut ihonhoitoterapeutit suunnittelevat ja toteuttavat hoidon ihon yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Aikuisiän akneen oma tuotelinja

Yksi tyypillinen iho-ongelma on aikuisiän akne. Sen syyt voivat olla hormonaalisia tai taustalla saattaa olla monia muita tekijöitä. Stressi on niistä yksi.

Aknen ja näppylöiden hoitoon on onneksi olemassa ratkaisuja. Aikuisiän aknen hoitoon eivät sovellu samat tuotteet kuin nuoren aknen hoitoon, sillä aikuisen iho kaipaa usein muun muassa enemmän kosteutusta.

Dermalogica on luonut aikuisen ihon akneen ja epäpuhtauksiin Active Clearing -linjan. Esimerkiksi sarjan Age Bright Clearing -seerumi puhdistaa ihoa samalla kirkastaen ja ehkäisten ikääntymisen merkkejä.

– Nuorille meillä on Clear Start -sarja, joka ehkäisee ja hoitaa hellävaraisesti nuoruusiän aknea.

Vaikka aknea hoidettaisiin lääkityksellä, kotihoitoa ei saa unohtaa. On tärkeää hoitaa lääkitysten mahdollisesti tuomia sivuoireita, kuten ihon herkkyyttä ja kuivuutta.

– Dermalogicalta löytyy tuloksia antavat tuoteratkaisut kaikkiin ihon tarpeisiin. Niiden valinnassa on helppo huomioida omat toiveet.

Koulutetut ihoterapeutit auttavat oikeiden Dermalogica-tuotteiden valinnassa hoitoloissa kautta maan sekä DermaHub-verkkokaupassa.

Hoitotuotteita aikuisen ihon ongelmiin

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article