Etusivu » Dermatologia ja ihonhoito » Ihon nuorekkuuden voi säilyttää myös talvella
Sponsoroitu

Kylmä vuodenaika heikentää kollageenisäikeiden laatua ja määrää, minkä seurauksena iho menettää joustavuutta. Oikeiden tuotteiden avulla iho uudistuu ja vahvistuu.

Talvella koko elimistö – myös iho – toimii eräänlaisella säästöliekillä. Ihon kosteuttaminen ja suojaaminen on tärkeää, mutta kouluttaja Kylliki Piatecki muistuttaa, että ihon nuorekkaana pitämiseen se ei riitä.

– Kylmänä vuodenaikana erityisen tärkeää on ihon uusiutumiskyvyn ylläpitäminen. Ihoa tulee vahvistaa sisäisesti, mikä edellyttää uusiutumista nopeuttavia sekä stimuloivia tuotteita.

Ihon herkkyyteen ja ärtymiseen voivat vaikuttaa väärin valitut kosmetiikkatuotteet, elämäntavat, ravinto ja ilmastovaihtelut. Talviaikaan ihon herkkyys korostuu entisestään.

Samay-tuotteet vahvistavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa

Talvi-iho nauttii, kun sille levitetään rakenteeltaan erityyppisiä hoitotuotteita, kuten seerumeita, voiteita ja suihkeita vaihdellen ja kerrostaen. 

– Seerumeissa on paljon aktiivisia ainesosia suurilla pitoisuuksilla, jolloin saadaan enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa, Piatecki sanoo.

Silmänympärysalueen ihoon kannattaa Piateckin mukaan myös kiinnittää huomiota.

– Silmänympärysiho on ohut ja herkempi kuin muu kasvojen alue. Siksi sille on suositeltavaa käyttää silmänympärysiholle tarkoitettuja hoitotuotteita.

SESDERMA Samay – ihoa nuorentava linja herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle

Samay-tuotteiden sisältämät luonnolliset aktiiviaineet rauhoittavat herkkää ihoa ja toimivat samalla ikääntymisen vastaisesti. Puuvillasiemenöljyn ja maitoproteiinien yhdistelmä vahvistaa ihon puolustuskykyä sekä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tuotteet sisältävät kasviperäisiä bio-retinoideja eli ihonsisäisesti vaikuttavia aineita, jotka estävät ikääntymistä ihoa ärsyttämättä. Samay-tuotteet ovat parabeenittomia sekä allergeenittomia ja sisältävät hypoallergisia tuoksuja.

Tutustu ihoa nuorentavaan tuotelinjaan

Tilaa uutiskirje!

Pysy ajantasalla ajankohtaisimmista aiheista ja uusimmasta sisällöstä!

Next article