Etusivu » Allergia, Iho ja Astma » Miksi luonnonkosmetiikka voi auttaa iho-ongelmissa?
Sponsoroitu

Maskin käyttö, lämpötilojen ja kosteuden vaihtelu sekä talvinen viima kuormittavat ihoa ja siksi kaikki ihotyypit kaipaavat nyt kosteutta, oikeita ravinteita ja hellää huolenpitoa.

Luonnonkosmetiikassa käytetään kasviöljyjä, joiden koostumus ja rakenne muistuttavat ihon omia rasva-aineita. Atoopikoilla jotkin rasva-aineet saattavat puuttua ihosta kokonaan. Siksi luonnonkosmetiikka voi olla avain sitkeisiinkin ihopulmiin: iho pystyy ottamaan kosteutuksen vastaan, kun ainesosat ovat helposti imeytyvässä muodossa.

– Olen työskennellyt kosmetologina 12 vuotta ja viimeiset kolme vuotta olen käyttänyt hoidoissa vain luonnonkosmetiikkaa. Tulokset ovat aivan ihania! On todella palkitsevaa, kun asiakkaiden iho paranee ja esimerkiksi hormonien aiheuttamat tukkeumat saa pois, kosmetologi Mariela Terho Jolie Spa -hoitolasta kertoo.

Korkealaatuiset tuotesarjat hoitavat ylellisesti

Ranskalaiset Patyka ja Absolution ovat esimerkkejä modernista, laadukkaasta ja tehokkaasta luonnonkosmetiikasta. Tuoksumaailma on miedon miellyttävä ja kullekin ihotyypille on sopiva ihonhoitorutiini.

– Esimerkiksi Patykan hellävaraisessa ihonpuhdistusrutiinissa viimeisenä suihkutettava Essential Lifting Lotion on monille silmiä avaava. Eron todella huomaa, koska se pehmentää ja valmistelee puhdistetun ihon vastaanottamaan hoitavat voiteet, Terho sanoo.

Absolutionin ainutlaatuisuus perustuu siihen, että tuotteita voi sekoittaa toisiinsa. Näin löydät aina sopivan koostumuksen omalle ihollesi.

– Jos voide tuntuu liian kevyeltä, sekoitetaan joukkoon hoitavaa seerumia. Ja jos sekin tuntuu liian kevyeltä, otetaan mukaan öljy. Tehoa voi siis vaihtaa helposti ja jokaiselle löytyy sopivat yhdistelmät, Terho hymyilee.

Tilaa helposti verkkokaupastamme

Voit pyytää meiltä ilmaisen kauneuskonsultaation tai kysyä tuotteista verkkokauppamme chatissa. Kun tilaat uutiskirjeemme, saat 10 prosenttia alennusta ensimmäistä tilaustasi varten. Anna Jolien johdattaa sinut luonnonkosmetiikan maailmaan, ota Instagramissa seurantaan @jolieorganic.

Pistäydy myymälässä >>

Next article