Etusivu » Allergia, Iho ja Astma » Galenica keskittyy potilaaseen
Sponsoroitu

Galenica haluaa tarjota atooppisesta ihottumasta kärsiville paremman hoitovoiteen.

– Olemme nähneet, että ne potilaat, jotka käyttävät säännöllisesti pehmittävää hoitovoidetta, saavat paremman hoitotuloksen, toteaa Galenican perustaja ja toimitusjohtaja Ronnie Wallin.

Galenica päätti vuonna 2004 panostaa muun muassa atooppisen ihottuman hoitoon tarkoitettuihin lääkkeisiin ja toi markkinoille entistä paremman atooppisen ihottuman hoitovoiteen. Tavoitteena oli saada käyttäjät käyttämään pehmittävää hoitovoidetta entistä säännöllisemmin.

Atooppiselle ihottumalle ja kuivalle iholle on ominaista voimakas kutina, kuivuminen, hilseilevä iho ja toistuva ihottuma. Se on yleinen krooninen tulehduksellinen ihosairaus, jolla on elinikäinen esiintyvyys ja merkittäviä vaikutuksia elämänlaatuun.

Tuotteen säännöllinen käyttö on edellytys onnistuneelle ja kestävälle hoitotulokselle.

– Pyrimme kaikin tavoin siihen, että tuotteet ovat tuoksultaan ja koostumukseltaan mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Ei pidä myöskään unohtaa jatkuvan ja säännöllisen käytön merkitystä ja sitä, miltä voide tuntuu iholla. Me uskomme, että tuotteille, joiden tuoksu on neutraali ja jotka tuntuvat iholla miellyttäviltä, on kysyntää. Tällöin potilas yleensä myös jatkaa tuotteen säännöllistä käyttöä, mikä on edellytys onnistuneelle ja kestävälle hoitotulokselle. Heikommat hoitotulokset johtuvat usein siitä, että käyttäjä ei ole ollut riittävän motivoitunut saattamaan hoitoa loppuun, Wallin sanoo.

Tulevaisuuden tuote

– Olemme kulkeneet pitkän matkan. Tutkimus on ottanut pitkiä harppauksia eteenpäin, mikä toivottavasti johtaa tiedon lisääntymiseen ihottumasta ja parantaa mahdollisuuksia ennaltaehkäistä ja hoitaa sitä. Galenica jatkaa työtä ja tutkimusta atooppisesta ihottumasta kärsivien ihmisten parhaaksi, Wallin summaa. 

Ympäristötietoisuus tärkeää

– Haluamme luoda tuotteita, jotka auttavat – ja tehdä sen kestävällä tavalla. Kestävä ajattelu käsittää kaiken aina oikeiden ainesosien valinnasta tuotteen hajoamisprosessiin luonnossa tai tuotantolaitosten valinnasta tuotteiden toimitukseen ja laadunvarmistukseen.

– Tuotantoprosesseissa painotamme luonnonvarojen säästämistä. Meille on tärkeää, että tuotannossa noudatetaan ympäristövaatimuksia ja että tuotanto tapahtuu lähellä markkinoitamme. Ennen kaikkea haluamme olla eturintamassa kehittämässä tuotteita, jotka ovat käyttäjäystävällisiä, täyttävät vaaditut vaatimukset ja ovat mukana tekemässä lääkealasta entistä kestävämpää, Wallin toteaa.

Tutustu ihonhoidon tulevaisuuteen asiantuntijan johdolla

Next article