- Teemme jatkuvaa tuotekehitystä teknologiamme ympärillä. Suomessa meillä on 70 työntekijää ja Kiinassa noin 50. Helppokäyttöisen ilmanpuhdistajamme puhdistusaste on partikkeleille 98-99 prosenttia ja se pysyy stabiilina, koska laitteessamme ei ole mekaanisia suodattimia, joita pitäisi vaihtaa jatkuvasti, Siitonen kertoo.

 

Puhdasta sisäilmaa

AAVI®-ilmanpuhdistimet kykenevät käsittelemään suuria hiukkasmääriä ja poistavat epämiellyttävät hajut, kemikaalit, homeet, siitepölyt, allergisoivat aineet sekä virukset ja bakteerit hengitysilmasta tehokkaasti ja taloudellisesti.

Vantaan Kartanonkosken päiväkodissa ja koulussa AAVI®-ilmanpuhdistimet ovat olleet väliaikaisratkaisu sisäilmaongelmien ja oireilun helpottamiseksi. 780 oppilaan koulusta ja 130 lapsen päiväkodista on otettu erilaisia näytteitä, mutta vielä ei tiedä, mistä rakennuksen sisäilmaongelmat johtuvat.

Päiväkotiin ja kouluun hankittiin yhteensä 96 AAVI®-ilmanpuhdistinta. Päiväkodin jokaiseen huoneeseen niitä sijoitettiin 1-2 kappaletta.

- Muiden puolesta en voi sanoa, mutta minun mielestäni sisäilman laatu parani merkittävästi ilmanpuhdistimien myötä, päiväkodin johtajana toimiva Tarja Turunen kertoo.

Myös sisäilman homeiden vakavasti sairastuttaman pudasjärveläisen Pertti Teikarin perheen elämä on helpottunut AAVI®-ilmanpuhdistinten avulla.

- On aikoja, jolloin pystyn oleilemaan vain kotimme yhdessä huoneessa, jossa on ilmanpuhdistin ja tiiviisti umpeen teipatut ikkunankarmit. Olen herkistynyt niin voimakkaasti jopa ulkoilman pölyille ja saasteille, että kaikkialla muualla saan ilmasta oireita.

 

www.aavi-tech.com

Löydä meidät Facebookista: @aavitechnologies